Update foto-actie

De foto-actie loopt voorspoedig. Het levert leden mooie foto’s op en het is goed voor het imago van onze club, want zowel Hart van Holland als de KNVB besteedden aandacht aan de actie! En ook belangrijk in deze tijd, de teller staat al op 1900 euro opbrengst voor de club.

 

 

 

 

 

 

Laatse kans

Wellicht ben je nog nog niet op de foto geweest of wil je met het hele team. Het is ook dé kans om met het hele voetbalgezin op de foto te gaan. Dat kan morgen nog! Reserveer via deze link een plek bij één van onze top fotografen. https://www.supersaas.nl/schedule/marceldedood/Fotoshoots_zaterdag

Wellicht ben je nog vergeten te bestellen en kun je jouw inlogkaartje niet vinden. Of misschien heb je deze nooit ontvangen of is die in de voetbaltas van jouw topper blijven zitten. Stuur dan een e-mail naar marceldedood@gmail.com en je krijgt dan snel jouw inlogcodes.

Uitbreiding met sinterklaas en kerst-cadeaus

Hou de site in de gaten. Binnenkort voegen we producten toe aan de foto-site en kun je een leuk sinterklaas- of kerstcadeau kopen met de foto erop. Een puzzel met de teamfoto, een poster of een mooie bidon! Het komt er allemaal nog aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *