Foto’s bestellen

Inlogkaartjes
Wij hebben de privacy van onze leden hoog in het vaandel staan, helemaal sinds de komst van de AVG halverwege 2018. Door te werken met persoonlijke inlogkaartjes kun wij hier handig op inspelen. De foto’s zijn dan alleen te bekijken door de ouders zelf, of door mensen waaraan de ouders de inlogcode en het wachtwoord doorspelen.

Klik op deze link en kom in het bestelformulier om uw foto’s te bestellen:
https://www.oypo.nl/nl/fotos-bestellen?embed=63627de0-4b12-4d71-8e96-084b8de4ff04

Fotoafdrukken
De bestelde foto’s worden door vaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich kwalitatief van het ‘standaard’ papier. Het papier is speciaal ontwikkeld voor digitale belichting met zeer hoge printkwaliteit, met een optimale weergave van het helderste wit en het diepste zwart. Daarnaast is het geoptimaliseerd voor een natuurlijke weergave van huidtinten en behoud van de kleurkwaliteit, ook na vele jaren.

Downloads
Als u uw foto als digitaal bestand bestelt, ontvangt u direct na betaling de link naar het bestelde fotobestand. U ontvangt het digitale bestand in hoge resolutie voor uw eigen archief. U kunt het onbeperkt voor uzelf gebruiken. Denk hierbij aan het opnemen in een fotoboek of er zelf één of meerdere fotoproducten van bestellen.