Teamindelingen JO10 seizoen 2020-2021

Beste allemaal,

Het afgelopen competitieseizoen is helaas abrupt beëindigd in maart, maar gelukkig hebben we de afgelopen 2 maanden toch weer kunnen trainen.
In de tussentijd is achter de schermen druk gewerkt aan een nieuwe indeling voor het seizoen 2020/2021. Uiteraard moeten we in deze bijzondere tijd nog wel afwachten hoe en wanneer het nieuwe seizoen opgestart kan worden, dit hangt uiteraard vooral af van de (landelijke) overheid, RIVM en zeker ook de KNVB.

Bij de overgang van de JO9 naar de JO10 verandert er nog niks in de wedstrijdvorm, dit is echter het laatste jaar dat deze kinderen in deze spelvorm spelen. Over een jaar zullen zij wel een behoorlijke overgang ervaren en ontkomen wij er niet aan om alle teams opnieuw samen te stellen aangezien in de JO11 8 vs 8 gespeeld zal gaan worden. Maar dat is over een jaar. Nu gaan we eerst nog een jaar lekker voetballen in de JO10. Er is getracht de teams zoveel mogelijk ongemoeid te laten tov de JO9, maar bij sommige teams was dit simpelweg niet mogelijk om diverse redenen zoals spelers naar de selectie of opzeggingen als lid van VVN. Op dit moment zijn alle spelers uit geboortejaar 2011 die lid zijn van VVN ingedeeld in een JO10 team. Er staan echter ook nog spelers op de wachtlijst uit 2011 en het is daardoor niet uit te sluiten dat teams nog extra spelers (al dan niet tijdelijk) toegewezen zullen krijgen.

Trainers/leiders
Zoals jullie weten draait onze vereniging voor het allergrootste deel op vrijwilligers. Ook voor wat betreft training, wedstrijdbegeleiding etc . Ieder jaar is het weer een uitdaging voldoende ouders bereid te vinden om iets voor het team te betekenen. Tot nu toe hebben gelukkig al heel wat mensen aangegeven iets voor een team te willen doen en daar zijn we uiteraard heel erg dankbaar voor, maar extra ondersteuning is natuurlijk altijd welkom.

Voor de meeste teams hebben wij enthousiaste leiders en trainers gevonden. Hartelijk dank daarvoor uiteraard. Voor de JO10-4 en JO10-6 is behoefte aan (extra) begeleiding. Deze ouders zullen allemaal nog benaderd worden.
Als vereniging blijven wij uiteraard ook trainers werven onder onze senior leden.

Vanaf 1 juli 2020 start formeel het nieuwe seizoen en vanaf dat moment zal ook in de nieuwe teamsamenstellingen getraind en gespeeld worden..

De trainers/leiders/teammanagers zullen (binnenkort) contact met de teamleden opnemen om afspraken met elkaar te maken.

Hierbij de indeling JO10 voor het seizoen 2020/2021.  Het kan zo zijn dat er door onvoorziene omstandigheden toch nog aanpassing gedaan moeten worden, bijvoorbeeld door opzeggingen. Dit wordt uiteraard vooraf met betrokkene(n) besproken.

JO10-1
Ashrafpour, Soren (keeper)
Breider, Luuk
Craanen, Dani
Donken, Tijn
Heerik, Justin van den
Mangre, Rohan
Nati, Jouad

JO10-2
Aantjes, Lars
Breevaart, Freek
Dijkshoorn, Jesse (keeper)
Hostmann, Collin
Kanters, Fedde
Maat, Ylano van der
Roukens, Kyan
Vollebregt, Mees

JO10-3
Brocaar, Roan
Dixhoorn, Tibo van
Gretna, Qian
Gutlich, Sem
Hoogendijk, Gijs
Maassen, Sven (keeper)
Nieuwenhuis, Reinier
Vlieger, Boaz

JO10-4
Adow, Abdullai
Diermen, Stijn van
Hoed, Mika den
Hulswit, Noah
Kandt, Thom
Knol, Stijn
Leune, Amaury
Staveren, Sil van

JO10-5
Beeker, Ethan (keeper)
Dijk, Aaron van
Litsenburg, Mike van
Maten, Thom ter
Pijpers, Sam
Rodriguez Medina, Rico
Ruigendijk, Jonathan
Smaal, Misha

JO10-6
Bruijn, Tijn de
Deuren, Liam van
Noel, Luc
Pouwels, Armin
Raja, Nofil Zidane
Witte, Levi
Wuijster, Bratt