VOETBALACTIVITEITEN VANAF 1 JULI

VOETBALACTIVITEITEN VANAF 1 JULI 

De renovatie van vier velden en Corona vragen om aardig wat creativiteit om tijdens de zomer periode toch voetbalactiviteiten te organiseren. Het is gelukt dit onder voorwaarden mogelijk te maken en daar zijn we blij mee. Veel mensen vieren dit jaar hun vakantie thuis en op deze wijze kunnen zij lekker sportief bezig blijven.

Wij hebben om e.e.a. te kunnen realiseren hulp gezocht bij onze buren van hockeyvereniging De IJssel.
Er is op hun terrein in overleg met TBZ een alternatieve Hoofdingang gecreëerd.
Dit nieuwe toegangshek zal (ALLEEN voor) spelers / trainers langs het hockeyveld richting het gebouw van Con Musica leiden.
Daarvandaan kunnen de velden 4 en 5 (de enige velden die niet op de schop gaan) veilig worden betreden. Wij zijn hockeyvereniging De IJssel enorm dankbaar dat zij ons deze mogelijkheid bieden.
Laten we gepast omgaan met de ons geboden gastvrijheid.
Wanneer een ieder zich houdt aan de voorwaarden waaronder de verplichte looproute en daarbij rekening houdt met elkaar zullen er vanuit de vereniging geen maatregelen hoeven te worden genomen om dit voor elkaar te krijgen. Hieronder de geldende regels en voorwaarden.

 • Was thuis voor vertrek nog even je handen en ga nog even naar het toilet.
 • Op het gehele sportpark (dus ook in de kantine) geldt voor mensen ouder dan 18 jaar buiten het veld de 1,5 meter afstandsregel.
 • Het alternatieve toegangshek is ook nu een beperkte tijd open!
  De openingstijden van het hek worden via de coördinatoren aan een team doorgegeven.
  Ter verduidelijking: te laat betekent niet deelnemen!
 • Begin je warming up door op de fiets te komen!
  Er is voldoende gelegenheid om je fiets te stallen in de gemarkeerde vakken.
 • Kan je écht niet op de fiets komen houd er dan rekening mee dat auto’s niet verder kunnen rijden dan de Jeu de Boules vereniging. Daarvandaan zullen deze worden omgeleid en teruggestuurd.
  Wij adviseren ouders/begeleiders jeugdspelers af te zetten bij de “grote” parkeerplaats van het zwembad zodat zij het laatste gedeelte kunnen lopen.
  Automobilisten kunnen daarvandaan gemakkelijk(er) omkeren.
 • Kleedkamers en douches kunnen weer gebruikt worden.
 • Ouders en ander publiek kunnen het sportpark betreden via het tourniquet draaihek aan de zwembadkant. Deze route leidt langs het Hoofdveld voor de tribune richting de kantine.
  Deze ingang is dus ALLEEN voor publiek bedoeld.
  Spelers /trainers mogen deze, ter voorkoming van opstoppingen na afloop van hun activiteiten ALLEEN als uitgang.
  Hier zal door begeleiders op worden toegezien.
 • Onze kantine is weer open!
  Ook hier is een verplicht te gebruiken in- en uitgang. Dit om ook hier de geldende 1,5 meter afstandsregel te kunnen handhaven.
  De Hoofdingang van de kantine is de “keukenzijde”. De kantine is ingericht op basis van de momenteel geldende “Corona horecaregels.” In de kantine bevinden zich daarom alleen zitplaatsen
  De uitgang van de kantine is aan de terraszijde tussen de kantine en ons “nieuwe” gebouw.
 • Contant betalen kan maar wij verzoeken iedereen met pin of telefoon te betalen.
 • De toiletten kunnen gewoon gebruikt worden. Er mogen echter niet meer dan twee personen tegelijk de toiletgroep betreden.
  Houd hier rekening mee aub!
 • Op ons terras zijn ook alleen zitplaatsen beschikbaar. Laten we hopen dat een plaatsje in de zon tot de mogelijkheden behoort.
 • Zit u lekker op het terras en wilt u wat bestellen loopt u dan aub via de ingang bij de Commissiekamer weer de kantine in.

Als vereniging hebben wij een zeer strakke planning gemaakt waarin een ieder ruimte wordt geboden om als team actief te blijven.
Teams zullen worden geïnformeerd via de Coördinatoren wanneer zij hun voetbalvaardigheden weer onderling mogen meten. Het zal een ieder duidelijk zijn dat met het grote aantal leden en het feit dat we slechts twee velden ter beschikking hebben verzoeken om activiteiten te verschuiven niet mogelijk zijn.

Het lijkt soms wat naar de achtergrond verschoven maar wij wensen iedereen heel veel voetbalplezier.