Renovatie velden

Afgelopen maandag, 29 juni 2020, is begonnen met de renovatie van het sportpark. Wat houdt het in? Veld 1 en veld 6 krijgen een nieuwe mat, veld 3 gaat van natuurgras naar kunstgras met verlichting en er komt een veld 7, kunstgras en verlichting. De laatste twee genoemde velden worden geschikt gemaakt voor de jongste jeugd. Dat houdt in dat in de velden de belijningen voor de kwart en de halve velden worden ingelegd. Geen gedoe meer met pionnetjes, hoedjes of lijnen die wekelijks neergelegd moesten worden en weer worden opgeruimd!

Maar voor het zover is moet er heel veel voorwerk gedaan worden. De fotografen, Jolanda van het Kaar en Corinne Verkuil, proberen door-de-weeks naast hun vaste werkzaamheden een rondje te lopen op het complex om vast te leggen wat er allemaal gebeurd. Het idee is om wekelijks, op zondag, het overzicht te plaatsen op onze website. Dit is het eerste overzicht.

Allereerst is er een nieuwe ingang gecreëerd tussen de hockey en de jeu de boules. Trainingen kunnen doorgaan onder strikte regels op de velden 4 en 5.  De uitgang is nu bij veld 1. Deze mag alleen als ingang gebruikt worden door ouders die komen kijken. Waarom deze splitsing?  Kinderen mogen op het veld zonder de 1,5m  trainen. En het pad naar de velden toe is smal dus is een splitsing noodzakelijk. Als toeschouwer blijf je altijd op 1,5m van elkaar.
Dus:ingang spelers bij de hockey en uitgang bij veld 1. En voor ouders in- en uitgang bij veld 1. Ook daar verplichtte looprichting; Let op de pijlen op de straat en de bordjes! Ook rondom de kantine zijn er verplichte looplijnen. Let op de pijlen en de bordjes. Met z’n allen kunnen we ervoor zorgen dat er getraind kan worden terwijl we naast de corona-richtlijnen ook de werkzaamheden niet verstoren of gevaarlijke situaties creëren.

Rondom veld 1 en 3 zijn de groenstroken aangepakt en is de bording/hekken weggehaald. Op het parkeerterein (flatkant) is een toegang gemaakt naar veld 1 voor het grote materiaal en er zijn grote containers neergezet voor het afvoeren van restmateriaal. En op het pupillenveld, toekomstig veld 7, zijn de drainageputten ‘opgegraven’. Eerder was daar al de zendmast weggehaald. Het lijkt op het oog niet veel maar er zit altijd meer werk in dan je soms kan laten zien. Naast de aangestelde bedrijven zijn er ook een aantal vrijwilligers die dagelijks een handje meehelpen. Naast de renovatie is er altijd wel wat te doen!

Op naar een schitterend ‘nieuw’ complex voor een superstart van seizoen 2020-2021!!

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *