We kunnen weer trainen! (Te beginnen met de jongste jeugd)

Als bestuur zijn we zeer blij dat er vanuit de overheid groen licht is gegeven om de trainingen bij vv Nieuwerkerk weer op te starten. Vanaf 29 april is dit weer mogelijk. Door de Technische commissie is in overleg met het bestuur de afgelopen dagen hard gewerkt aan een plan om dit voor elkaar te gaan krijgen. We volgen hierin strikt de aanwijzingen van de overheid en gemeente. Dit betekent dat in eerste instantie gestart wordt met de leeftijdscategorieën O8 tot en met O12. Dit zijn de kinderen waarbij de 1,5 meter afstandsregel niet geldt. We gaan dit doen voor de periode tot en met 7 mei. Afhankelijk van hoe het gaat, breiden we vanaf 11 mei de groepen en mogelijkheden steeds verder uit. Het is dus belangrijk dat de komende periode iedereen zich houdt aan de regels die zijn opgesteld over het trainen! Om alles zo goed en gecontroleerd mogelijk te laten verlopen gaan we onder andere werken met stewards, een afwijkend trainingsschema en looprichtingen van en naar de velden. Belangrijk hierin is ook dat ouders niet welkom zijn op het sportpark. Alleen kinderen en trainers. En dat het sportpark gesloten is, behalve bij het begin en einde van de trainingen.

In de bijlage vindt je de uitgebreide instructie en het trainingsschema. Neem dit goed door! En hou je aan deze regels. Alleen dan kunnen we dit samen doen!

Organisatie Herstart

Trainingsschema van 29 april 2020 tot en met 7 mei 2020

2 Replies to “We kunnen weer trainen! (Te beginnen met de jongste jeugd)”

  1. Bij deze wil ik een ieder bedanken die de laatste dagen veel energie hebben gestoken in het voorbereiden van de eerste trainingen . Speciale dank aan Rob v d Berg en Paul de Willigen , zij hebben bij uitstek veel werk verzet . mannen dank !! we gaan er een succes van maken .

  2. Nu alvast complimenten voor de organisatie en communicatie zover! In een normaal seizoen is het al hard werken en plannen. In deze rare tijd vragen de extra maatregelen om nog meer inzet en organisatie. Bedankt hiervoor een succes deze periode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *