Isaiah Woei-A-Tsoi (Icey) overleden

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het zeer plotselinge overlijden op 15 nov 2022 van ons spelende lid Isaiah Woei-A-Tsoi ook bekend onder zijn bijnaam Icey. Isaiah speelde dit seizoen in Zaterdag 8.

I.v.m. het overlijden van Isaiah hangen deze week de vlaggen bij VVN halfstok en zal er a.s. zaterdag en zondag 19 en 20 nov voor de thuiswedstrijden een minuut stilte in acht genomen worden ter nagedachtenis aan Isaiah.

Voorafgaande aan de uitvaart zal Isaiah a.s. maandag 21 nov om 9:00 nog één keer naar vv Nieuwerkerk komen, waar hij voor de laatste keer op het complex aanwezig zal zijn als de rouwauto een ronde over Sportpark Dorrestein zal maken.
De bedoeling is om maandag om 9:00 uur een erehaag gevormd te hebben op het asfalt langs de velden 2 t/m 6 op ons sportpark en Icey een laatste eerbetoon te brengen. Wees allen hiervoor uitgenodigd.
Daarna zal Icey naar crematorium Schollevaar gebracht worden, waar de uitvaartplechtigheid zal plaatsvinden.

Wij wensen zijn familie en iedereen voor wie Isaiah dierbaar was heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Namens het bestuur van vv Nieuwerkerk

6 Replies to “Isaiah Woei-A-Tsoi (Icey) overleden”

 1. Lieve familie. Er zijn geen woorden die dit grote en inmense verdriet lichter kunnen maken. Onze dochter speelt bij vv Nieuwerkerk en 2.5 jaar geleden zijn wij onze zoon van 20 jaar verloren. Weet dat hij altijd in jullie harten voort zal leven. Heel veel sterkte.
  Henry, Bianca en Pascalle
  *Leon

  1. Beste Edwin,

   Dank voor je rectie en mooie woorden. De link van de foto’s gaan we doorzetten naar de familie.
   Dit wordt bijzonder gewaardeerd!! Dank je wel!

   sportieve groet,
   Corinne Verkuil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *