Gepromoveerd ZAT2 zoekt TEAMMANAGER en ASSISTENT SCHEIDSRECHTER

Voetbalvereniging Nieuwerkerk is volop in beweging. Als voetbalvereniging met circa 1.900 leden
bieden wij ieder wat wils. Van de allerjongste jeugd tot de oudste seniorenspeler, ieder op zijn of haar niveau en ambities.
Om ons gepromoveerde tweede zaterdagelftal  uitkomend op 2e klasse niveau verder te professionaliseren zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

                                                                                     TEAMMANAGER  (m/v)
                                                                                      &
                                                                                      ASSISTENT SCHEIDSRECHTER  (m/v)  

Zaterdag 2 is een team in opbouw dat na twee promoties op rij in de beker aansprekende tegenstanders gaat treffen als Katwijk, Quick Boys en VVSB. In competitieverband mag het team het opnemen tegen onder meer Excelsior Maassluis, Alexandria’66 en Jodan Boys.

De functies:

Het betreft functies waaruit, binnen een  ambitieuze groep van stafleden en spelers, voor jou veel plezier valt te ontlenen.

 • De Teammanager van dit senioren team is de contactpersoon van zijn team en verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van alle niet technische aangelegenheden die ervoor zorgen dat spelers en staf hun sport op wedstrijd- en trainingsdagen optimaal kunnen beoefenen.
 • Hij houdt toezicht op het schoonmaken en correct achterlaten van de gebruikte kleedkamer
 • Hij houdt toezicht op het verzorgen en opruimen van te gebruiken VVN materialen.
 • Hij overhandigt de schriftelijk door de KNVB opgelegde sancties n.a.v. gele, rode kaarten, schorsingen e.d. aan de betreffende spelers
 • Hij coördineert en organiseert alle werkzaamheden nodig voor het in bruikleen hebben van VVN (sponsor) kleding.
 • Hij zorgt in overleg met het wedstrijdsecretariaat voor een representatief ontvangst van de scheidsrechter en het uitreiken van de wedstrijdbal en vlaggen t.b.v. de assistent scheidsrechters.
 • Hij vult het digitale wedstrijdformulier correct in.
 • Hij coördineert het eten en drinken voorafgaand, na afloop van wedstrijden en tijdens de rust voor het gehele team en de begeleiders.
 • Hij stimuleert en ziet er op toe dat spelers zich in woord en gebaar correct gedragen ten opzichte van eigen begeleiding, medespelers, tegenstanders, (assistent) scheidrechter(s) en publiek.
  #
 • De Assistent Scheidsrechter van een senioren team is dé sportieve persoon van een team die samen met de scheidsrechter en collega Assistent scheidsrechter wekelijks wedstrijden begeleidt zodat spelers en stafleden hun sport/hobby op wedstrijddagen optimaal kunnen beoefenen.
 • Hij is en blijft op de hoogte van het actuele spelreglement en handelt tijdens de wedstrijden conform dit reglement.
 • Hij is sportief aangelegd en niet van zijn stuk te brengen. Standvastig volgt hij in zijn besluitvorming de spelregels. Hij vormt een hecht scheidsrechtelijk trio met de scheidsrechter en de assistent scheidsrechter van de tegenpartij.

Wij zoeken:
Enthousiaste sportieve personen die affiniteit hebben met selectievoetbal.
Je bent sociaal, integer en communicatief vaardig. Je werkt graag in teamverband, hebt een positieve instelling en draagt deze ook uit.

Wij bieden:

 • Een representatief kledingpakket
 • Een leuke boeiende en sportieve functie in een dynamische omgeving.
 • Een gezellige en sfeervolle 3e helft

Reacties:
Ben jij een van deze enthousiaste personen met passie voor senioren selectievoetbal?
Reageer dan op deze vacatures door je persoonlijke gegevens (bij voorkeur met een korte motivatie) te sturen naar:  mpburen@gmail.com.
Vermeld a.u.b. nog even op welke functie je reageert.