Update foto-actie; zaterdag staan de fotografen weer klaar!

Deze week zijn de eerste inlogkaartjes uitgedeeld aan spelers die op de foto zijn gegaan. We krijgen enthousiaste reacties. “Wat een gave foto’s”. “Wat een snelle foto-service.” Al meer dan 80 spelers hebben een bestelling gedaan!

Het is leuk voor onze leden en ook goed voor de club. Ongeveer de helft van het bedrag dat jij besteedt aan de foto’s gaat naar de club. De andere kosten zijn BTW, bezorging, inkoop-kosten en een marge voor de foto-service. Tot dusver heeft de actie bijna 1000 euro opgeleverd voor de club en misschien heb jij nog niet besteld!

 

 

 

 

Nog niet iedereen is geweest

We weten dat er bij teams nog geen teamfoto is gemaakt of dat teams nog helemaal niet zijn geweest. Ook krijgen we vragen van gezinnen, die met zijn allen op de foto willen. Dat kan a.s. zaterdag op veld 2. Je kunt hier jouw plekje voor het team, de individuele foto of het gezin reserveren bij één van onze fotografen.

https://www.supersaas.nl/schedule/marceldedood/Fotoshoots_zaterdag

Inlogkaartje kwijt of verregend?

Het kan natuurlijk dat het inlogkaartje kwijt is of verregend. Stuur dan een mail maar marceldedood@gmail.com en dan krijg je een nieuwe!

One Reply to “Update foto-actie; zaterdag staan de fotografen weer klaar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *