SCHEIDSRECHTERSCURSUS

Ook in 2019 wordt er weer een scheidsrechterscursus gehouden bij VV Nieuwerkerk.
Zoals bekend is er vrijwel wekelijks een tekort aan scheidsrechters en doet de vereniging er alles aan
om alle wedstrijden van leiding te voorzien.
Daarom is er ook nu weer de mogelijkheid verenigingsscheidsrechter te worden.

Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken om dat voor elkaar te krijgen, dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter te worden. Wij zorgen tijdens de verenigingsopleiding voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij 11 tegen 11 wedstrijden bij je club. Tijdens de opleiding oefen je op het veld met leiding te geven aan 22 spelers en het toepassen van de spelregels. Een cursus is voor alle scheidsrechters die deze nog niet gevolgd hebben maar kan ook een opfrisser zijn voor de al actieve scheidsrechters. Het is een nuttige cursus waarbij je veel leert over de regels en waar de cursusleider altijd open staat voor vragen en tips omtrent het fluiten van een wedstrijd.

De cursus wordt gegeven op twee vrijdagavonden: 11 en 18 januari van 19.30-21.00 uur en op zaterdagmiddag 19 januari wordt er om 12.30 uur een wedstrijd georganiseerd om datgene dat geleerd is in de praktijk te brengen.

Aanmelden kan bij Rob Berger, voorzitter scheidsrechterscommissie VV Nieuwerkerk.
Telefonisch: 0614933885 of per mail: robberger@live.nl