Pasfoto vanaf O13 en ouder

Alle spelende leden vanaf de JO/MO13 en ouder dienen een digitale spelerspas te hebben. Iedereen dient hier zelf zorg voor te dragen. Geen spelerspas betekent ook dat je niet kunt voetballen in competitieverband.

Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te plaatsen of te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Iedereen dient  uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto te hebben. Dit geldt voor alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

Wijzigen vóór 1 november

Sinds het seizoen 2016/’17 werkt het amateurvoetbal met het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF). Wekelijks worden vrijwel alle wedstrijden netjes en op tijd ingevuld via de Wedstrijdzaken-app. De Wedstrijdzaken-app bevat ook de digitale spelerspas.

Tot 1 november kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de Wedstrijdzaken-app. De teammanager van het team kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen. Tot 1 november kan ook de Ledenadministrateur de foto’s wijzigen.

Welke voorwaarden?

Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

Het bestand van de foto moet van het formaat JPG  zijn. Om de kwaliteit van de foto’s te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto’s die kleiner zijn dan twee megapixel (1600×1200 px). De foto’s worden in Sportlink Club altijd geschaald naar het formaat 800×600 px.

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk pasfoto’s te wijzigen. Het plaatsen van een eerste foto kan dan alleen nog via de administratie.

Mocht het niet lukken de pasfoto te plaatsen, stuur de foto dan digitaal door naar het secretariaat vvnieuwerkerk@planet.nl , dan plaats ik de foto in Sportlink.

René Vis, secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *