Den Ouden Assurantiën al meer dan 50 jaar uw financieel adviesbureau

Den Ouden Assurantiën (kortweg DOA), gevestigd aan de Kroonkruid 38 in Nieuwerkerk, is al jaren een vertrouwd adres bij vragen over uw hypotheek, pensioen of verzekeringen. Teun Willen den Ouden (52 jaar en directeur van DOA), hecht, net als zijn 15 man sterk deskundige team, aan persoonlijk contact met klanten voor het geven van een persoonlijk advies. Teun: “We kennen onze klanten en in een gesprek over de persoonlijke situatie, kunnen wij aangeven wat de beste oplossing is. Onze klanten komen vooral uit Nieuwerkerk, Capelle, Rotterdam en de regio”.

Overwaarde op uw koophuis?

Teun: “Naast het verstrekken van hypotheken bij nieuwbouwwoningen, maken veel klanten nu gebruik van de overwaarde op hun koophuis. Een hypotheek nemen voor een verbouwing of voor verduurzaming van de woning gebeurt veel. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van zonnepanelen, aanbrengen dubbelglas of spouwmuurisolatie”. Bij DOA kunt u kiezen uit 30 hypotheekverstrekkers. Teun: “Wij zijn daarom volstrekt onafhankelijk in ons advies en kunnen maatwerk leveren bij wensen van de klant”.

Pensioenstelsel op de schop

Teun: “Er komt een nieuw pensioenstelsel omdat de forse toename van het aantal senioren, die pensioen genieten, niet op te vangen is door de premies van jongeren. Konden onze ouders nog rekenen op een vast pensioen, voor de huidige generaties is dat onzekerder. Voor mensen die eerder dan 67 jaar met pensioen willen, helpen onze gediplomeerde pensioenadviseurs bij het afsluiten van een aanvullend pensioen. Ook ZZP’ers komen bij ons terecht voor “een goede oudedagvoorziening” en voor ondernemers met een eigen bedrijf hebben wij een uitgebreid netwerk, waardoor het mogelijk is klanten van Limburg tot Leeuwarden de beste aanbiedingen te doen voor uw “pensioen zelfstandige”.

Particuliere verzekeringen

Voor alle soorten van verzekeringen, verkeer, woonhuis, gezondheid, werk en inkomen en vakantie, kunt u bij DOA terecht. De bank is een app geworden, maar niet bij de Regiobank! Senioren van nu hebben de banken groot gemaakt. Maar de banken, ook die in Nieuwerkerk, zijn allemaal verdwenen. Alleen bij de Regiobank van DOA kunt u nog persoonlijk terecht voor al uw bankzaken. Teun: “De digitale wereld van banken gaat voor veel mensen te snel. De Regiobank is de nutsbank, waar “eerst de mens, dan het geld” ons uitgangspunt is”.

Den Ouden Assurantiën al zo’n 15 jaar hoofdsponsor bij de club

Een uniek verschijnsel in de sponsorwereld. Teun: “Met een grote vereniging als vv Nieuwerkerk, een club met een puike organisatie, zie ik me graag als bedrijf verbonden. Wat ook meespeelt is dat ik als pupil al de kleuren van de club droeg. Verder vind ik een partijtje voetbal op donderdagavond een heerlijke ontspanning naast mijn drukke baan”. Teun den Ouden valt in het veld op door zijn snelheid, uithoudingsvermogen en hij is daarnaast tweebenig: een bijzondere kwaliteit voor een voetballer. Bij Den Ouden Assurantiën staat kwaliteit ook hoog in het vaandel.

Den Ouden Assurantiën

RMIA Registermakelaardij in Assurantiën

Kroonkruid 38

2914 BN  Nieuwerkerk aan den IJssel

Telefoon: 0180-312177

Email: info@doa.nl

Website: www.doa.nl

 

 

 

One Reply to “Den Ouden Assurantiën al meer dan 50 jaar uw financieel adviesbureau”

 1. Beste Teun,
  Ik lees dat je het nog steeds volhoud op donderdagavond. Je snelheid kan ik me nog goed herinneren, maar je tweebenigheid wat minder!
  Ook als Hoofdsponsor weet je niet van ophouden.
  Zakelijk herinner ik me nog goed de prettige sfeer van het “den Oudenteam” en klantvriendelijkheid.
  Teun ik wens je zakelijk en prive het allerbeste toe.
  Ron van de Velde, vanuit Spanje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *