Opbrengst Grote Clubactie 2019 overtroffen!

Inmiddels heeft de trekking van de Grote Clubactie plaatsgevonden. We hopen uiteraard dat een aantal mensen een prijs heeft gewonnen met een lot dat door een van onze jeugdspelers is verkocht! Klik om te checken of je een prijs gewonnen hebt: Prijs gewonnen?

Dit jaar hebben we een opbrengst van ongeveer 5.000,- euro, dat is ruim 1.000 euro meer dan vorig jaar!! Geld dat we in deze periode heel goed kunnen gebruiken! We kunnen dus tevreden terugkijken op deze actie. Van een deel van de opbrengst hebben we oefendoeltjes en pupillendoelen gekocht voor op onze nieuwe velden. Daar zijn we uiteraard heel blij mee en deze worden al zeer veel gebruikt.

Vanaf deze plaats gaat dan ook onze dank uit naar iedereen die een lot heeft gekocht, maar vooral naar de spelers(ters) die zich hebben ingespannen om deze loten te verkopen.

Brasserij De Berg

En 1 speler willen wij in het zonnetje zetten, namelijk Qian Gretna. Hij heeft 117 loten verkocht, een geweldige inspanning, die wij belonen met een waardebon die je kunt verzilveren in de winkel van onze vereniging. Dus proficiat Qian! De bon komt naar je toe.

Topverkoper Qian

We kunnen meer!

Het moet ons echter wel van het hart dat wij hebben gemerkt dat de loten door een relatief kleine groep jeugdleden, die uit een beperkt aantal teams komen, is verkocht. Hierin werden zij gestimuleerd door het enthousiasme van hun leiders en trainers en natuurlijk hun ouders. Met de grootte van onze vereniging, namelijk met 1.900 leden, zouden we met soortgelijke acties veel meer kunnen bereiken. Uiteraard staan wij open voor suggesties, hoe we voor het volgend jaar nog meer de opbrengst kunnen verhogen.

Suggesties kunt u sturen naar : Jenny Kiontke, jkiontke@online.nl of Thijs Rotgans, thijsrotgans47@gmail.com

Peinemann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *