Foto-actie groot succes

Bijna 700 jeugdspelers zijn op de foto gezet door onze fotografen Jolanda en Corinne, precies de helft ervan bestelde één of meer foto’s als blijvende herinnering aan vv Nieuwerkerk. Het leverde de club zo’n € 3500,00 op, twee keer zoveel dan we ambitieus voorspelden.

Volgend jaar weer?

Komt het volgend jaar weer, werd al vaak gevraagd op de club. Dat zou zomaar kunnen. Ieder jaar een herinnering, net als de schoolfoto, is natuurlijk erg leuk. Maar we moeten niet vergeten dat ook deze activiteit gedaan wordt door vrijwilligers. Waar zouden we zijn zonder zulke leden.

We vroegen leden die hun bestelling binnen kregen om een foto op Instagram te plaatsen. Al je dat deed, maakte je kans op een poster van je foto. Maarten Giellisse’s moeder plaatste de foto van Maarten en nu heeft hij als beloning een levensgrote poster op zijn slaapkamerdeur. Leuk Maarten!

Teamwork

De schoolfoto-actie is gedaan door de fotografen Jolanda van het Kaar en Corinne Verkuil, onze technisch man Cees Boevé, die onder andere de site heeft ingericht waar iedereen zijn foto’s kon bestellen en Marcel de Dood die de planning van de teams en de communicatie deed. Het was een leuk project om te doen. Van een idee naar de eerste foto’s in een paar weken en daarna vierden we het succes. Dat brengt vrijwilligerswerk ook. Ideeën zijn er genoeg, de echte lol krijg je uit ideeën uitvoeren.

I-Hobby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *