Nieuwerkerk-teams en spelers gaan op de foto

Op 26 september en 3 oktober zetten onze club-fotografen Corinne Verkuil en Jolanda van het Kaar alle spelers en teams van de teams t/m Onder 12 op de foto. Ouders, opa’s en oma’s kunnen deze foto’s bestellen op dezelfde manier als je kent van de schoolfoto. Op deze manier willen we de teams en spelers mooie foto’s geven én tegelijkertijd geld verdienen voor de club. Je begrijpt dat we dat door de Corona-periode extra hard nodig hebben. Een download met lage resolutie (voor bijv. Instagram) kost 3 euro, een goede download voor afdrukken van een foto kost 7,50 euro en een set van een afdruk van de teamfoto en een individuele foto’s kost 12,50 euro. Daarnaast zijn ook posters etc. te bestellen. Via een persoonlijk code kan iedere speler zelf kijken wat hij van de foto’s vindt en beslissen of hij/zij ze wil bestellen. Er is niets verplicht!

We hebben een uitdagende planning opgezet voor de fotodagen en daar hebben we leiders en ouders hard voor nodig. We hebben een tijdslot van 20 minuten gereserveerd die ruim voor of na een thuiswedstrijd op één van die dagen is gepland. We nemen de foto’s achter het kunstgrasveld van het zwembad en verwachten van de teams het volgende:

  • Inventariseer vooraf wie niet op de foto wil. Die namen kun je op de fotodag doorgeven.
  • Zorg dat het team compleet is voor de teamfoto, natuurlijk ook de spelers die niet op de individuele foto’s willen. Want wat is een teamfoto, als niet alle spelers erop staan?
  • Zorg dat de spelers hun officiële Nieuwerkerk-tenue dragen!
  • Zorg dat je op de aangegeven tijd bij het kunstgrasveld van het zwembad bent en meld je bij één van de foto-assistenten.
  • We hebben 20 minuten voor een teamfoto en de individuele foto’s. Het is fijn als je helpt om deze planning te halen.

N.B. Er zijn teams die op beide zaterdagen een uitwedstrijd hebben. Daar hebben we nog geen tijdstip voor gepland. Dat doen we in onderling overleg. Geef liefst aan via een reply op deze mail op welke dag en rond welk tijdstip je het liefste komt. Dan kijken we wat er mogelijk is!

N.B. 2 De privacy is net als bij schoolfoto’s geregeld door een persoonlijke code. Je kunt alleen je eigen persoonlijke foto’s zien!

N.B. 3 Wellicht willen ook teams en spelers vanaf JO13 op de foto. Geef dat door met een a-mail aan marceldedood@gmail.com. We kijken of we dit kunnen inpassen in de planning.

N.B. 4: stel gerust je vragen via een e-mail aan marceldedood@gmail.com. We doen dit voor de eerste keer, dus hebben wellicht niet aan alles gedacht. Ook als je het een leuke actie vindt, horen we dat graag. Van enthousiasme krijgen wij ook meer inspiratie!

Klik voor de actuele planning op onderstaande link:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vS28qkGhgFSl050wY4Io8bxLFCSHww-G-vinTObuL3TQq3LgXqHVkk_m6_bXSp7wruTmN2mNT-g3CBe/pubhtml?gid=0&single=true

Marcel de Dood

voorzitter en communicatie media-team vv Nieuwerkerk

 

Het ‘schoolfoto-team’ bestaat verder uit:

Cees Boevé: fotobestel-software en administratie

Corinne Verkuil en Jolanda van het Kaar: fotografie

Marco van Zwol en Hein de Jong, afstemming met bestuur

3 Replies to “Nieuwerkerk-teams en spelers gaan op de foto”

  1. Misschien een optie om JO7 en JO6 ook te doen. Ik denk dat er zeker ouders en opa’s en oma’s zijn die het willen bestellen.
    Ze hebben alleen geen tenue maar dat kunnen we wel regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *