Eltee b.v. specialist op het gebied van onteigening

Om de woningnood aan te pakken, een goede zaak overigens, is er grond nodig om woningen te bouwen. Ook voor de aanleg van een nieuwe rijksweg om verkeersknooppunten op te lossen, heeft de overheid grond nodig. Dat houdt in dat bedrijven, winkels of woningen hiervoor plaats moeten maken. Ondernemers en particulieren, roepen dan Leo de Lange (69 jaar) te hulp om de dreigende schade door onteigening van hun bedrijf of woonhuis te voorkomen. Leo: “Zo jong ben ik niet meer, maar ik vind het nog steeds leuk werk. Bovendien doen veel oude klanten een beroep op me. Die laat je niet zitten”. Leo de Lange is een geboren en getogen Nieuwerkerker. In 1998 begon hij met Adviesbureau Eltee b.v., na eerder bij het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) gewerkt te hebben. Het adviesbureau is gevestigd aan de ’s-Gravenweg 142 in Nieuwerkerk.

Werkwijze

Op de vraag om wat voorbeelden te geven van zijn werk zegt Leo: “Ik heb in Nesselande bedrijven bijgestaan, die moesten wijken voor woningen. Zo ook een garagebedrijf dat weg moest van de Wollefoppenweg vanwege woningbouw. In 95% van de gedwongen verplaatsingen lukt het mij om met de gemeente, provincie, rijksoverheid of projectontwikkelaars via onderhandeling tot een akkoord te komen over de schadeloosstelling. Daarnaast help ik klanten bij het vinden en verwerven van vervangende locaties. Afspraken vastleggen tussen partijen doe ik ook. Daarmee voorkom je gerechtelijke procedures. Verder doe ik planschadezaken. Dat speelt als je buurman zijn uitbouw op een gedeelte van jouw eigendom plaatst, zonder toestemming.  En ook je uitzicht nog wordt verminderd. Dan bepleit ik een planschadevergoeding, stel een schaderapport op en voer onderhandelingen voor de benadeelde partij”. Door zijn gedegen manier van werken, heeft zijn adviesbureau een betrouwbare reputatie opgebouwd. Gevolg is dat klanten steeds weer terugkeren.

ELTEE

Mega voetbalcarrière

Als je op 10-jarige leeftijd als junior al in het Nieuwerkerk tenue speelt en je doet dat 60 jaar later nog, dan valt er veel te vertellen. Leo: “Ik speel al jaren in het 10e elftal van de Zondag. Met jongens waarmee ik vroeger op school heb gezeten en vrienden waar ik al jarenlang mee voetbal. Met ons team zijn we veel naar het buitenland geweest. Zo bezochten we o.a. wedstrijden in de Premier League. Met de boot naar Newcastle en vervolgens naar wedstrijden van Sunderland, Middlesbrough of Newcastle. Al op de boot een gezellig biertje erbij. Nog steeds willen we elke wedstrijd winnen, maar de leeftijd gaat meespelen. Er doen in onze competitie twee vriendenteams mee, die veel jonger zijn dan onze mannen. Onze sterkste helft is nu de 3e helft geworden”.                                                                                                     

Adviesbureau Eltee B.V.

‘s Gravenweg 142

2911 CJ  Nieuwerkerk aan den IJssel

Telefoon: 0180-322118

Mail: ltdelange@hetnet.nl

Website: www.eltee-advies.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *