Contributie

Beste leden,

We krijgen de laatste tijd steeds vaker verzoeken omtrent het restitueren van de contributie met betrekking tot dit seizoen, wat wij heel begrijpelijk vinden. Wij missen het voetbal uiteraard ook ontzettend en doen er alles aan om als vereniging gezond te blijven.

We volgen nog altijd het uitgangspunt van de KNVB; terugbetaling van de contributie geldt alleen bij opzegging, royement of overlijden. Deze uitgangspunten gelden nog steeds, ondanks deze crisis.

Bovendien worden wij als vereniging flink geraakt, omdat de kosten doorlopen en wij minder inkomsten hebben (zo is al een tijd de gehele kantineomzet weg, goed voor 25-30% van de totale jaaromzet). Als we hierbovenop ook contributies moeten restitueren, dan komen de liquiditeit en continuïteit van de vereniging in gevaar. We gaan dan ook géén contributies verrekenen o.i.d.

Het is en blijft wel mogelijk om de contributie in termijnen te betalen, als een lid het bedrag niet in één keer kan overmaken. Individuele afspraken kunnen daar altijd over gemaakt worden.

Samenvattend betekent dit dus dat we geen contributies terugbetalen. Dit houdt in dat we dus ook niet aan gedeeltelijke kwijtschelding kunnen doen. We hopen dat we op uw begrip kunnen rekenen.

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *