Zaterdag 18 september start vv Nieuwerkerk met de Grote Clubactie

In 2020 heeft de Grote Club Actie € 5.000,- opgebracht.

Ook dit jaar komt het geld ten goede aan het Jeugdvoetbal

Hiermee kunnen we weer veel extra’s doen voor de jeugd! Zoals eerder de boardingveldjes.

Het kopen van loten kan op 2 manieren:

  1. Met de boekjes: Door het invullen van de formulieren in het boekje kun je de Grote Clubactie machtigen om het bedrag van de loten van je rekening af te laten schrijven .
  2. Digitaal: Via een speciale link kunnen loten worden gekocht op een speciaal hiervoor gemaakte mobiele website.

Verkopers krijgen een persoonlijke verkooppagina

Alle leden in de JO8 tot en met de JO13 krijgen een persoonlijke link met een persoonlijke pagina waarmee je loten kan kopen van de Grote Clubactie. Check hiervoor je mail! Heb je er geen en wil je ook een persoonlijke verkooppagina? Neem dan contact op met ons.

Lotenverkopers krijgen een kleine vergoeding

Omdat het belangrijk is om een grote opbrengst te krijgen, krijgen verkopers zoals de vorige jaren voor ieder verkocht lot een bedrag van 0,30 cent. Dit geldt ook als je digitaal loten koopt via een persoonlijke pagina.

Zuidplas Dakbedekking

Er is ook een Superlot!

Voor personen of bedrijven die onze vereniging een warm hart toedragen is er de mogelijkheid een superlot te kopen. Dit lot heeft de waarde van 50 loten! Wil je dit lot kopen, neem dan contact op met Thijs Rotgans, 06-12203484.

De trekking vindt plaats op 9 december 2021.

Op de zaterdagen 9 en 30 oktober zijn Jenny Kiontke en Thijs Rotgans tussen 10.00 uur en 13.00 uur aanwezig om van de verkopers de ingevulde boekjes in ontvangst te nemen in de bestuurskamer. Ter plekke wordt dan het stimuleringsbedrag uitbetaald en kan er een nieuw boekje worden meegenomen.

Laten we met z’n allen er een succes van maken!

Hein de Jong, Jenny Kiontke en Thijs Rotgans

I-Hobby

2 Replies to “Zaterdag 18 september start vv Nieuwerkerk met de Grote Clubactie”

    1. Alle kinderen hebben via de mail (van hun ouders) een persoonlijke verkooppagina ontvangen. Als ze daarmee loten verkopen wordt ook gelijk geregistreerd hoeveel loten zij verkopen. Op de momenten van het inleveren van de boekjes krijgen de kinderen ook de vergoeding voor de verkoop van digitale loten.
      Als ze loten verkopen via de vv Nieuwerkerk link (https://lot.clubactie.nl/lot/vv-nieuwerkerk/230204) wordt bij het verkopen gevraagd de naam van de verkoper in te vullen. Daarmee wordt dan ook geregistreerd wie de verkoper is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *