LIVE VVN VOETBAL

Beste voetballiefhebber,

Als jeugdopleiding zijn wij er vanzelfsprekend trots op wanneer een jeugdspeler weet door te breken tot het betaalde voetbal.

Joël Zwarts spits van Excelsior Rotterdam is er zo één. (https://sbvexcelsior.nl/acme_speler/joel-zwarts-11/)

Wanneer een speler doorbreekt en een profcontract tekent ontvangt de vereniging waar hij heeft gespeeld voor het aantal jaren dat hij/zij daar een opleiding heeft genoten een zgn.  opleidingsvergoeding.
Zo ontvingen wij voor het aantal jaren dat Joël bij ons gespeeld heeft een vergoeding. Deze vergoeding hebben wij weer geïnvesteerd in onze jeugdopleiding. Van de vergoeding hebben wij een camerasysteem aangeschaft waarmee selectiewedstrijden op ons hoofdveld opgenomen, uitgezonden en geanalyseerd kunnen worden. Hiermee menen wij de jeugdopleiding weer een stapje verder te kunnen brengen.

De introductie van dit systeem aan alle betrokkenen wilden wij tijdens een daarvoor gekozen mooie gelegenheid doen. De situatie van vandaag heeft ons anders doen besluiten.
Aangezien er momenteel niet meer dan vier teambegeleiders per team ons Sportpark mogen betreden betekent dit voor velen van u dat het bijwonen van wedstrijden helaas niet tot de mogelijkheden behoort.
Om u toch de selectiewedstrijden die gespeeld worden op ons hoofdveld te kunnen laten volgen introduceren wij eerder dan gepland de mogelijkheid deze via “LIVE VVN VOETBAL” op de homepage van onze site of mobiel via een app te kunnen bekijken.

Voor het bekijken van wedstrijden via een mobiele telefoon met een android besturingssysteem kunt u via de Playstore de app van UsportFor downloaden en volgt u de instructies om te kunnen inloggen.
Zie:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.usportfor.app&hl=en 
Voor het IOS besturingssysteem kan het downloaden via de Apple store: https://apps.apple.com/nl/app/usportfor/id1479976914

Het gebruik van de app is voor u gratis. Het gebruik van dit camerasysteem brengt voor ons als vereniging  maandelijkse abonnementskosten met zich mee.
Om de abonnementskosten te kunnen afdekken zijn wij nog op zoek naar bedrijven die hun naamsbekendheid willen vergroten.
Met als tegenprestatie het in beeld brengen van  uw logo tijdens alle op het hoofdveld gespeelde selectiewedstrijden zijn wij nog op zoek naar bedrijven die zich aan ons willen verbinden.
Voor € 75,– per maand is uw logo te zien voor alle mensen die een wedstrijd bekijken via onze site of andere voetbalverenigingen die samenwerken met UsportFor. En dat zijn er inmiddels heel wat.
Daarmee heeft u een enorm plaatselijk, regionaal en zelfs landelijk bereik.
Daarmee slaat u twee vliegen in één klap; u steunt de jeugdopleiding en vergroot tegelijkertijd het bereik van uw bedrijf.

Interesse?  Neemt u dan a.u.b. contact met ons op via 06 – 422 800 69 of pauldewilligen@kpnplanet.nl.

Alhoewel wij u liever op een andere wijze e.e.a. hadden willen introduceren wensen wij u veel plezier van de mogelijkheid één of meerder wedstrijd(en) te volgen.

Naast veel plezier van de beelden rest ons u veel gezondheid, inlevend vermogen en saamhorigheid te wensen in deze onbestemde tijden.

Met sportieve groeten,

vv Nieuwerkerk