HUUB DONKEN 80 JAAR

De wedstrijd van de jarige Huub bestond gisteren alleen uit de derde helft en die kende een paar mooie verrassingen. Strak georganiseerd en slim gelokt door enkele leden van zijn familie wandelde niets vermoedend de kersverse 80-jarige samen met hond Max tegen vijven naar het spelershome om daar door familie, vrienden en kennissen met een heus “lang zal hij leven” te worden verrast. Zichtbaar beduusd stond Huub even later in het spelershome en kwamen er even weinig woorden uit zijn mond en dat gebeurt doorgaans niet veel. Een ontmoeting met oud-collega’s, terwijl hij toch al zo’n 20 jaar niet meer werkzaam is, ontroerde hem. De aandacht was er gisteren verder onder meer uit zijn kennissenkring en uit diverse gelederen van de vereniging. Het was hem van harte gegund.

Proficiat Huub!

 

2 Replies to “HUUB DONKEN 80 JAAR”

  1. Een geweldig gebaar van de Club om de familie Donken , met aanhang , de ruimte te gunnen om een van de meest markante supporters van V V Nieuwerkerk , zijn verjaardag ( 80e ) op de club te vieren .

    nogmaals van Harte gefeliciteerd Huub .

  2. Huub die altijd klaar staat voor iedereen. Mooi feestje Huub van harte. 80 jaar alweer maar je ziet er uit als 60. Hopen je nog vaak met je hondje tegen te komen. Bea en Ignace

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *