Gezocht: Stewards voor op de trainingsavonden

Vorige week zijn we gestart met de trainingen voor de leeftijdscategorieën tot en met 12 jaar. In de huidige Corona-tijd is dit organisatorisch een geweldig grote klus, omdat we als vereniging er zorg voor moeten dragen dat alles zo veilig mogelijk en volgens de Corona-richtlijnen verloopt. Om dit voor elkaar te krijgen heeft de vereniging stewards ingezet. Deze stewards houden toezicht op het toepassen van deze Corona-regels, bijvoorbeeld het geven van aanwijzingen aan de kinderen om de juiste looproutes te volgen en de kinderen en trainers erop te wijzen dat de 1,5 meter afstand wordt aangehouden (in dit geval dus tussen kinderen en volwassenen en volwassenen onderling). Per avond zijn 6 stewards nodig. Er wordt op dit moment getraind van maandag tot en met donderdag tussen 18.00 uur en 20.00 uur. Stewards zijn dan aanwezig om 17.30 uur voor een briefing en instructie.

Voor de trainingsavonden hebben we nog stewards nodig. Wie wil zich inzetten als steward? Zodat de trainingen kunnen doorgaan! Aanmelden kan bij Pascal Bek, p.bek@oulook.com. Of een appje naar 06-4613 3146. We rekenen op je!

2 Replies to “Gezocht: Stewards voor op de trainingsavonden”

  1. Even een bedankje voor alle vrijwilligers die de taak van steward op zich nemen .
    Vrouwen en mannen bedankt .!!
    Speciale dank aan de Hoofdsteward , Pascal bedankt man .
    Pascal heeft nog geen avond over geslagen .

  2. Zijn gisteren ook voor het eerst weer begonnen met trainen.. Alles was prima geregeld, complimenten voor de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *