vv Nieuwerkerk zoekt voor het nieuwe seizoen op zaterdag gastvrouwen en gastheren

Voetbalvereniging Nieuwerkerk is een bloeiende vereniging met een grote jeugdafdeling. Op zaterdag spelen onze jeugdleden hun wedstrijden, in de regel om de week uit en thuis. Op zaterdagmorgen is dat de jeugd tussen 8 tot 15 jaar, en ‘s middags tussen 15 tot 19 jaar. In totaal soms meer dan 40 thuiswedstrijden. Dit brengt een grote organisatie met zich mee, waar veel vrijwilligers zich voor inzetten. Een belangrijke schakel hierin zijn de gastheren en vrouwen die de leiders en trainers van teams die op zaterdag een wedstrijd spelen in de Commissiekamer ontvangen.

Wat doen onze gastvrouwen en gastheren?

  • Zij ontvangen de leiders van de teams en vertellen in welke kleedkamer ze zitten en op welk veld ze spelen.
  • Aan de scheidsrechter wordt de bal en grensrechtersvlaggen uitgereikt.
  • Na de wedstrijd worden deze spullen weer in ontvangst genomen en wordt de uitslag ingevoerd in een hiervoor beschikbare tablet.
  • Tussendoor is de gastheer ofgastvrouw aanspreekpunt voor trainers en leiders met vragen over de wedstrijden op die dag. Uiteraard is er altijd iemand van het bestuur of de Jeugdcommissie aanwezig om te ondersteunen.

Eticoll

Spreekt het bovenstaande je aan en vind je het leuk om middenin het jeugdvoetbal te staan? En het gezicht te zijn van de jeugd van vv Nieuwerkerk? En onderdeel uit te maken van een team met enthousiaste en ervaren gastheren en vrouwen? Meldt je dan aan! Zo blijven we ervoor zorgen dat alles op zaterdag in goede banen wordt geleid. Een onmisbare en dankbare klus voor alle jeugdleden en spelers!

We zoeken vanaf september gastheren en gastvrouwen voor 1 x per maand die gedurende een ochtend (8-12-uur) of middag (12-17 uur) aanwezig zijn.

Interesse? Stuur een mail naar Hein de Jong op email jeugdvoorzitter@vvnieuwerkerk.nl. Natuurlijk kun je op zaterdag ook een keer komen kijken in de commissiekamer of je het leuk vindt!

Peinemann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *