vv Nieuwerkerk en Ron Luijten na dit seizoen uit elkaar

Na vijf zeer succesvolle jaren hebben Ron Luijten en vv Nieuwerkerk besloten om na het seizoen 2022 – 2023 uit elkaar te gaan. Ron heeft onze nieuwe prestatiegerichte “zaterdagtak” helemaal op de kaart gezet. Na twee maal promotie staat Nieuwerkerk er in de 2e klasse weer goed voor.

Wij willen als vv Nieuwerkerk Ron heel hartelijk danken voor de manier en op zijn geheel eigen wijze hij dit heeft gerealiseerd.

Wij wensen Ron veel succes met het vinden van een nieuwe uitdaging.

Nieuwerkerk gaat nu op zoek naar een nieuwe trainer, geïnteresseerden kunnen contact op nemen met vv Nieuwerkerk via het mailadres Hans@tmulder.nl of via het mobiele nummer van de voorzitter Technische Zaken a.i. Hans Jeroense 06-53293877

Bestuur vv Nieuwerkerk

 

3 Replies to “vv Nieuwerkerk en Ron Luijten na dit seizoen uit elkaar”

  1. Beste Ron, hoewel je nog ruim een halve competitie trainer zult zijn van onze 1e selectie wil ik je – als redelijk trouwe supporter- van harte bedanken voor je geweldige inzet, je betrokkenheid en de grote inbreng die je hebt (gehad) bij ons 1e elftal. Je durfde de uitdaging aan te gaan van de zondag naar 4e klasse, toen de laagste afdeling van de zaterdag, te stappen en daarin 2x kampioen te worden met als gevolg dat we nu met ons 1e als nieuwkomer in de 2e klasse op een prachtige plek staan.
    Een mooie prestatie van jou en en de mensen om je heen en uiteraard niet in de laatste plaats van de selectie.
    Nogmaals dank en het ga je goed, zowel persoonlijk als sportief!!

    1. Ron, je succesvolle aanpak van het eerste elftal is al reden om je te bedanken. Maar dat je je bij v.v.Nieuwerkerk als een echte clubman manifesteerde, altijd in voor een. (voetbal) praatje, maakte dat je veel vrienden bij de club hebt.gemaakt. Als voetbalvrienden ga ik dat straks ook missen Ron!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *