Van harte welkom in dierenspeciaalzaak Vente Diervoeding

Nederland is bij uitstek het land van huisdieren. We hebben ze in alle soorten en maten. Op straat, in het park of thuis, overal zie je ze. Honden, katten, maar ook konijnen, cavia’s, papegaaien en kippen.

Ruim assortiment, altijd scherp geprijsd

Voor de baasjes van huisdieren is de dierenspeciaalzaak van Paul Vente aan de ’s Gravenweg het beste adres. Paul: “In onze dienspeciaalzaak hebben wij een ruim assortiment aan artikelen voor de hond, kat, konijn, knaagdier, vogels en landbouwhuisdieren.  Droog- en natvoer, snacks, bodembedekkers, manden, halsbanden, konijnenhokken. Bij ons zijn heel veel merken voor huisdieren te koop en te bestellen. Met onze klantenkaart kun je punten sparen, die korting geeft op producten. En iedere week is er een product in de weekactie. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren. We leveren service tot in de auto. Een pluspunt is dat je makkelijk kan parkeren bij onze dierenspeciaalzaak”.

Vente Diervoeding, familiebedrijf sinds 1878

Paul Vente, 56 jaar, is de 4e generatie die het bedrijf runt. Paul: “Het is leuk om te vermelden dat het bedrijf in een ver verleden gevestigd was in de weer in volle glorie herstelde Molen Windlust op Kortenoord. Naast de dierenspeciaalzaak zijn we producent en leverancier van paardenvoeding. We produceren hier 10% van het paardenvoer in Nederland. De paardenvoeding leveren we af in silo’s van maneges, sportstallen en fokkerijen door heel het land”.

Sportief type         

Paul Vente rijdt graag motor. Skiën hoort ook tot zijn favoriete sport, maar door Corona zit dat er even niet in. Voetballen deed hij tot z’n 16e  bij de jeugd van Nieuwerkerk. Daarna kreeg de aandacht voor het bedrijf de overhand.

Vente Paardenvoeding

’s Gravenweg 312

2911 BK

Telefoon: 0180-316629

Website: www.vente-paardenvoeding.nl

 

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *