TMR Rotterdam: dé technische groothandel voor de professionele afnemer

Naast voorzitter van vv Nieuwerkerk, de grootste club in de regio, is Hans Jeroense met zijn bedrijf T. Mulder Rotterdam (kortweg TMR) al meer dan een decennium sponsor van de club. TMR is een gerenommeerd familiebedrijf. De opa van Hans moederskant startte in 1959 de groothandel voor aannemers en installatiebedrijven. Hans vader was de volgende, waarna Hans in 1989 het stokje als directeur overnam. Zoon Stefan staat straks klaar om de familieband met TMR te bestendigen.

Handen uit de mouwen

Hans Jeroense houdt ervan om door te pakken. Ik spreek hem op een zaterdag, de dag nadat storm Eunice, die zoveel schade heeft veroorzaakt is geluwd. Hans: “Samen met Stefan, mijn zoon, was ik vanochtend om 6 uur op de zaak om materiaal te leveren aan installateurs die daken, deuren en schuttingen gingen herstellen”. De rest van de week wordt ook om 6 uur koffiegedronken, nu met leveranciers van materialen.

TMR dé technische groothandel

TMR heeft twee filialen in Rotterdam. De hoofdvestiging is aan de Veilingweg 12-20 in Noord. TMR- Zuid is gevestigd aan de Laagjes 13. Het uitgebreide assortiment loopt uiteen van sanitair, centrale verwarming, machines, gereedschappen, dakbedekking tot zelfs elektronische toegangsdeuren aan toe. Bovendien is TMR gespecialiseerd in loodgietersbenodigdheden. Hans: “Door onze service, klantgerichte aanpak en ons uitgebreide assortiment hebben we veel trouwe klanten, waaronder woningcorporaties”.

Over voetbal gesproken

Hans Jeroense kan een diepe zucht niet onderdrukken als het onderwerp Corona ter sprake komt. Hans: “Man, het voetbal heeft tot drie keer de afgelopen twee jaar stilgelegen. Hopelijk zijn we er nu vanaf en kan het verenigingsleven weer volop draaien. Het kampioenschap en de promotie naar de 2e klasse promoveren. Dat gaat de club een nog grotere boost geven, met regioderby’s tegen DCV, Alexandria, Spirit en SVS in het vooruitzicht. Clubs, dicht in de buurt, die zowel thuis- als uit veel publiek op de been gaan brengen. Organisatorisch willen wij als bestuur ook stappen vooruitzetten. Zoals een nieuw kassa-systeem, waarmee de voorraadadministratie beter in kaart wordt gebracht. Daarnaast denken we erover om een vrijwilligerssysteem te gaan invoeren zoals bij o.a. cvv Jodan Boys, waarbij leden gevraagd worden mee te helpen bij de organisatie van onze grote club. Of anders een bijdrage te leveren voor de diensten van anderen”. Hans Jeroense steekt naast zijn bedrijf veel uren in de club. Een club met 2000 leden en het onderhoud van de accommodatie kost tijd. Je kan hem dan ook gerust “een duizendpoot” noemen!

T. Mulder Rotterdam B.V.

Veilingweg 12-20

3034 KB  Rotterdam

Telefoon: 010-4130650

Mail: info@tmulder.nl

Website: www.tmulder.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *