Stam Bouw bv al 25 jaar een vertrouwd adres voor onderhoud en verbouwingen van uw bedrijf of woonhuis

Directeur Léon Stam is een druk baasje. Vooral in deze tijd staan veel opdrachtgevers te trappelen om een verbouwing of onderhoud te laten uitvoeren. Léon heeft het er druk mee om het werk in te passen. Léon: “Tot april volgend jaar zijn we volgeboekt met opdrachten. We hebben veel vaste klanten, zowel zakelijk als particulier. Zoals bijvoorbeeld lokale bedrijven op het industrieterrein “De Hoogeveenen” en de gebouwen van sportstichtingen, zorgaanbieders en vastgoedbeheerder in de regio. En verder doet vooral de mond-tot-mond reclame zijn werk. Zo gebeurt het dat bij particuliere opdrachten, buren weer andere buren, in bijvoorbeeld Hillegersberg of Kralingen, ons bedrijf aanbevelen. En een tevreden klant is de beste reclame voor je bedrijf”.

Waarom Stam Bouw kiezen?

Léon: “Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en verbouwingen bij particulieren en bedrijven. Zo plaatsen we een uitbouw, bouwen een garage of een serre. Maar we doen ook complete renovaties/ restauraties of het bouwen van een vrijstaande villa. Ook bij bedrijven verbouwen we de kantoorruimte of de complete productieruimte. Wij ontzorgen de klant vanaf de ruwbouw tot de complete afbouw”.

Energiezuinige woningen/bedrijven

Léon: Bij een opdrachtgever vraag ik altijd “hoe gaat het verder als er straks geen gas meer is. Want er zijn tegenwoordig voldoende mogelijkheden om hierop te anticiperen. Zo zijn er subsidieregelingen voor isolatie, warmtepompen en zonnepanelen. Bij klanten plaatsen we bij voorkeur energiezuinige installaties en -apparatuur. Wijzelf gebruiken veel duurzame bouwmaterialen bij de opdrachtgever”.

Sponsoring

Bouwbedrijf Stam bestaat dit jaar 25 jaar. Sportieve klanten krijgen daarom van Léon een wielershirt met een feestelijke opdruk. Met elkaar toeren ze dan in het weekend geld bij elkaar voor landelijke of lokale goed doelen. Léon een bloedfanatieke wielerfanaat, heeft ook al vijf keer met vrienden en “Team Zuidplas” aan de goede doelenactie Alpe-d’Huzes meegedaan. Naast het sponsoren van sportverenigingen in de regio, zit hij ook in het bestuur van de Vrienden van hospice IJsselThuis in Nieuwerkerk. Stam Bouw is momenteel in de afrondende fase van de bouw van een nieuwe Hospice in Rotterdam Ommoord.

 

 

 

 

 

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *