REIJM BV AFVALBEHEER & GROENONDERHOUD – NATUURLIJK GOED GEREGELD

We doen allemaal aan afvalscheiding. Glas, papier, plastic, groente en fruit, afvalhout, metalen, puin. Het afvalbrengstation van de gemeente Zuidplas heeft het er maar druk mee. Dat is bij het bedrijventerrein van Reijm afvalcontainerbedrijf aan de Benno Premselsstraat 100 in Rotterdam Nesselande niet anders. Ook hier is het een af- en aanrijden van vrachtauto’s volgeladen met bedrijfsafval. Richard Reijm: “Ik heb vorig jaar zo’n 5000 facturen gestuurd naar afnemers. Dat geeft een aardig beeld hoeveel bedrijven en particulieren hier kort of lang een container huren”. Dat past in het beeld dat je ook op straat ziet. Overal zie je de oranje afvalcontainers van Reijm staan. Richard Reijm, met 55 jaar de oudste van de Reijm’s, vormt samen met een broer en twee neven de directie van het familiebedrijf. Hij behoort met de anderen tot de 3e generatie Reijm.  Met 11 medewerkers en 8 vrachtwagens wordt met man en macht gewerkt om alles in goede banen te leiden. Reijm Afvalbeheer is een overslagbedrijf, die het afval vervolgens naar een eindverwerker brengt.

Reijm bv al 77 jaar het groene begrip in de regio

Een begrip als bedrijf word je niet zomaar. Dat bereik je door onderscheidend te zijn. Het motto van Reijm bv is: “Natuurlijk goed geregeld en afspraak is afspraak”. Richard Reijm verwoordt het nog wat kernachtiger: “Behandel anderen zoals jezelf behandeld wilt worden. Bij de andere vestiging van het bedrijf op de Albert van ’t Hartweg 52 staat alles in het teken van groenonderhoud. Of het nou gaat over grasmaaien, bestrijding van onkruid of boomonderhoud, Reijm heeft hiervoor een uitgebreid wagen- en machinepark tot zijn beschikking. Ook voor baggeren van sloten vanwege het watergangenonderhoud en het onderhoud van beschoeiingen doen gemeenten, waterschappen en particulieren een beroep op Reijm bv. Tot het werkterrein hoort ook kades herstellen, die, door de slappe veengrond in onze regio, steeds verzakken. Dat gebeurt o.a. bij de Rottekade in Zevenhuizen en de Bergse Linker Rottekade in Rotterdam, in opdracht van Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard. Tijdens het seizoensgebonden werk, zijn zo’n 60-tot 100 medewerkers dagelijks aan de slag”.      

Richard Reijm en zijn mededirecteuren, allemaal nuchtere types van “’niet lullen, maar poetsen” mogen trots zijn op hun bedrijf.

Reijm Nieuwerkerk Transport/

Overslag Station Nesselande

Benno Premselastraat 100

3059 LJ  Rotterdam

Telefoon: 010-311110 of 0180-311110

Mail:  nesselande@reijmgroepbv.nl

Website: www.voordelige-container.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *