Ongeregeldheden bij wedstrijd Zondag 2 – VEP 2

Op donderdagavond 19 mei ontstond bij het einde van de wedstrijd Nieuwerkerk 2 – VEP 2 een vechtpartij tussen supporters van beide teams. Ook spelers bemoeiden zich ermee.

Scheidsrechter Menno Niesing probeerde de partijen uit elkaar te houden en liep daarbij een gescheurde pees op in zijn hand. Menno zat tot diep in de nacht in het ziekenhuis en wordt komende week geopereerd. De start van de zomer ziet er heel anders uit voor Menno.

De politie kwam ter plaatse. De hoofddaders vanuit Nieuwerkerk en VEP hebben beide aangifte gedaan. Ook scheidsrechter Menno zal aangifte doen naar beide partijen vanwege het ontstane letsel.

Het bestuur van vv Nieuwerkerk betreurt dat dit op ons complex en met/door betrokkenen vanuit onze vereniging is gebeurd en zal er alles aan doen om samen met het bestuur van VEP de betrokkenen op de juiste manier te straffen.

4 Replies to “Ongeregeldheden bij wedstrijd Zondag 2 – VEP 2”

  1. Ongelofelijk dat dit gebeurt!!
    Allereerst heel veel sterkte voor Menno en wens hem een voorspoedig herstel. Het is een uiterst pijnlijke gebeurtenis in de meest letterlijke zin van het woord en ik hoop zeer dat de besturen van VVN en VEP de daders / de verantwoordelijken keihard aanpakt en dat ze – naast een forse en wat mij betreft langdurige schorsing- ook financieel aansprakelijk worden gesteld voor de materiele en immateriële schade die Menno hiervan ondervindt.

    En laten we nou toch eerlijk zijn: Waar gaat het over bij Zondag 2 kom op zeg!!!

    1. Menno kan als hij dat nog niet gedaan heeft de hulp inschakelen van ARAG via de KNVB.
      Als KNVB lid zit er ook nog een verzekering bij het lidmaatschap, dat is aanvullend op andere verzekeringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *