Ondernemers van Goud

Goud Bedrijfshuisvesting vind je in een sfeervol ingericht kantoor in het Ondernemingscentrum Zuidplas aan de Kerklaan 14 in Nieuwerkerk. Het makelaarskantoor van Goud is er voor de kleine en grote ondernemer met veel, weinig of geen personeel. Richard Goud (54 jaar) is al 35 jaar actief in deze branche. In 2008 is hij voor zichzelf begonnen. Hij kiest vol overtuiging voor kleinschaligheid. Richard: ”Bij elk pand dat verhuurd of verkocht wordt, ben ik zelf geweest. Elke klant kan met zijn vraag of verzoek om advies bij ons terecht. We hebben met ons team een grote betrokkenheid bij onze objecten én opdrachtgevers. Daarin onderscheiden wij ons. Het is ons handelsmerk geworden”. Samen met bedrijfsmakelaar Marjory Ortega en zijn vrouw Karin vormt Richard een hecht team.

Aanbod

Goud Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed. Het aanbod bestaat uit kantoor-, bedrijfsruimten en winkels. De panden liggen op diverse locaties in de regio, met een sterk accent op Nieuwerkerk, Capelle en Rotterdam. Richard: “Tijdens de Corona periode zijn bijna alle klanten hun afspraken met ons nagekomen. Nu speelt vooral het feit dat er een groot gebrek is aan geschikte locaties om nieuwe bedrijfsobjecten en te realiseren. Projectontwikkelaars klagen “steen en been” omdat het soms jaren duurt door de schaarste aan bedrijfsgronden en de trage processen om uiteindelijk tot een ontwikkeling te komen. Daardoor ontstaat er schaarste en stagneert (net als op de woningmarkt) de doorstroming.    Voor bedrijfsunits is dit aan de orde. Dat is een landelijk probleem en hier in de regio is het niet anders. Dat is voor ondernemers een hard gelag”.

Beleggingen

Richard: “Naast aan- en verkoop, verhuur, taxaties en advies, bemiddelen wij bij de aan- en verkoop van bedrijfsmatige beleggingen.  Het rendement op het kopen en vervolgens verhuren van bedrijfspanden is zeker op dit moment al snel hoger dan de rente van de bank. Zo hebben we de afgelopen jaren diverse particuliere beleggers begeleid bij de aankoop van bedrijfsunits in de regio”.

Lokale betrokkenheid

Richard Goud gaat in zijn vrije tijd op pad met zijn golfclubs. Maar vroeger waren het zijn voetbalschoenen bij vv Nieuwerkerk, zijn hockeystick bij Hockeyclub De IJssel en zijn tennisracket bij TCN. Richard: “Ik ben bij deze en andere clubs in Nieuwerkerk al langer sponsor omdat ik het enorm belangrijk vind dat iedereen in ons dorp kan sporten. Als wij als Goud bedrijfshuisvesting hierbij ons steentje kunnen bijdragen, doen we dat graag.”                                                                                                                                      

Goud Bedrijfshuisvesting

Kerklaan 14 2911 AD Nieuwerkerk aan den IJssel

Telefoon 0180- 31 82 22
E-mail:  info@goud-bhv.nl
Website: www.goud-bhv.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *