Nieuwe subsponsor: Royal Kids Home

Onze nieuwe subsponsor is het kinderopvang verblijf Royal Kids Home te Capelle aan den IJssel. Directeur/bestuurder is Martijn de Graaff. Wij kennen Martijn al een tijdje en zijn verheugd dat hij onze club ondersteunt. Afgesproken is dat zijn sponsorbijdrage geheel ten goede komt voor de jeugd. Hiernaast is ook zijn vrouw regelmatig als vrijwilliger te zien in onze kledingwinkel op de club.

Bij Royal Kids Home willen wij dat ieder kind zich thuis voelt! Wij willen elk kind in de leeftijd van 0 tot 13 jaar liefdevol opvangen en een fijne plek bieden. Een plek waar ze zich veilig en thuis voelen en met plezier naar toe gaan. Waar ze zich in hun persoonlijkheid en sociale omgang kunnen ontwikkelen en waar ze zichzelf kunnen zijn. Een plek waar kinderen leeftijdsgenoten en pedagogisch medewerkers kunnen ontmoeten, fijn samen kunnen spelen en relaties met elkaar kunnen opbouwen. Met 14 locaties voor kinderopvang in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en de Krimpenerwaard zijn we altijd dichtbij.  Voel je thuis bij Royal Kids Home!

Wij wensen Martijn de Graaff veel succes met zijn kinderopvang verblijf. Voor meer info (o.a. organisatie, locaties en vacatures) zie de website: www.royalkidshome.nl

                             Royal Kids Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *