Maxaro Rotterdam verovert het hart van bezoekers

In het bruisende Rotterdam is een van de megashowrooms van badkamer- en tegelspecialist Maxaro gevestigd. Bij Maxaro dompelt u zich onder in een wereld van beleving en inspiratie tijdens het zoeken naar tegels of uw droombadkamer. Deskundige medewerkers nemen graag de tijd voor een advies op maat. Maxaro Rotterdam weet bezoekers te overtuigen én verrassen.

Een combinatie van lokale betrokkenheid en de landelijke formule

Ondanks de kracht van de unieke, landelijke retailformule van Maxaro creëert de Rotterdamse megashowroom een lokale ervaring. Maxaro begrijpt dat elke stad zijn eigen karakter heeft en een unieke benadering verdient. Daarom weerspiegelt de megashowroom de energie, dynamiek en vooruitstrevendheid van de stad Rotterdam. Door de verbondenheid met lokale inspiratiebronnen zoals V.V. Nieuwerkerk weet Maxaro Rotterdam de juiste snaar te raken bij lokale bezoekers.

Krachtige retailformule
Bij Maxaro ligt de focus op eigen productontwikkeling. In samenwerking met diverse fabrikanten creëert de badkamer- en tegelspecialist een uitgebreid assortiment van topkwaliteit. De eigen productontwikkeling heeft veel voordelen voor klanten. Zo is er geen sprake van tussenhandel, waardoor Maxaro verrassend scherpe productprijzen hanteert en een snelle levertijd biedt. 98% van het ruime assortiment is direct uit voorraad leverbaar vanuit het eigen megamagazijn van 30.000 m2 in Roosendaal. Klanten mogen altijd een maximale service verwachten.

 

Volop beleving en inspiratie
Maxaro heeft 5 megashowrooms van in totaal 21.000 m2 waar bezoekers hun ogen uitkijken. De ultieme winkelervaring biedt volop inspiratie en beleving. Zo vindt u in de megashowrooms zelfvoorzienende pleinen voor het zelf samenstellen van een badkamermeubel of douche, tegelpleinen waar u naar hartenlust kunt mixen en matchen en talloze sfeervolle opstellingen van badkamers. Bekijk, voel en beleef het zeer uitgebreide assortiment aan producten, zowel online als in de megashowrooms.

Binnenlopen of een persoonlijke afspraak maken
U bent van harte welkom om u te laten inspireren. Krijgt u liever een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met een van de deskundige verkoopadviseurs. Zij nemen de tijd om uw wensen en behoeften waar te maken. U vindt de megashowroom van 5500 m2 in winkelboulevard Big Shops in Rotterdam. Parkeren is mogelijk in de grote parkeergarage bij de winkelboulevard.

** Dit is een gesponsord bericht **

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *