Maxaro en vv Nieuwerkerk gaan samenwerking aan

Maxaro, specialist in badakamers en tegels, is een samenwerking aangegaan met vv Nieuwerkerk. Hiermee willen beide partners de clubleden extra kansen bieden om zich verder te ontwikkelen op het gebied van voetbal én buiten de kaders van het veld. Op deze manier moedigen ze de leden aan om het maximale uit zichzelf te halen op professioneel en sportief vlak.

Maxaro breidt uit en zoekt nieuwe medewerkers

Maxaro groeit enorm hard en opent eind november 2021 haar derde showroom van maar liefst 5.500 m² in winkelboulevard Big Shops te Rotterdam. In deze vestiging is er plaats voor 50 nieuwe, commerciële medewerkers die gemotiveerd zijn om het vak te leren en grenzen te verleggen. Daarvoor is Maxaro op zoek naar teamplayers en doorzetters, zoals op het voetbalveld van vv Nieuwerkerk.

Ontwikkeling staat centraal

Iedereen krijgt de kans om zijn of haar ambities waar te maken bij Maxaro.  De grote diversiteit aan functies  maakt het mogelijk om je carrière zelf richting te geven. Ook voor studenten die een bijbaan zoeken om ervaring op te doen in het bedrijfsleven is Maxaro ideaal. De organisatie biedt voldoende flexibiliteit en houdt rekening met je rooster. Hierdoor heb je ruimte om grenzen te verleggen, door te groeien en je te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Unieke succesformule

Maxaro  heeft een sterke winkelformule waarbij de focus ligt op eigen productontwikkeling. Samen met zo’n honderd fabrikanten creëert Maxaro een uitgebreid assortiment van topkwaliteit. Alle producten worden rechtstreeks aan de consument geleverd, waardoor er geen sprake is van tussenhandel. Dit zorgt ervoor dat de productprijzen verrassend scherp zijn. Bovendien is 98% van het aanbod meteen uit voorraad leverbaar vanuit het eigen magazijn van 34.000 m² te Roosendaal.

Groei mee met Maxaro

Ben jij ambitieus, leergierig en houd je ervan om te werken in teamverband? Kom dan solliciteren en ga een nieuwe uitdaging aan bij Maxaro! Voor de nieuwe showroom in Rotterdam staan er diverse vacatures open. Zo bouw je mee aan de groei van Maxaro en aan jouw toekomst.

Bekijk onze parttime, fulltime en bijbaan vacatures op www.werkenbijmaxaro.nl of neem direct contact met ons op via werkenbij@maxaro.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *