Louis Sewdien: “Wij verkopen bereikbaarheid”  

“De mogelijkheden van telecom en IT veranderen snel en bedrijven moeten 24/7 bereikbaar zijn. Veel bedrijven zoeken daar hulp bij en dat kunnen we vanuit MaxiTEL heel goed bieden.” Louis Sewdien (43) is Commercieel Directeur bij MaxiTEL en trots op het Alphense bedrijf. “Met allerlei problemen op het gebied van bereikbaarheid kun je bij ons aankloppen. Wij leveren maatwerk en modulaire oplossingen om het probleem op te lossen. Dat hebben we ook bij vv Nieuwerkerk gedaan. Het internet en de telefonie was een ondoorzichtige warboel geworden. Er liep bijvoorbeeld een glasvezel van de kantine naar de nieuwe bebouwing. Niemand wist meer de inlogcodes van de switches ertussen. Onze specialisten hebben dit weten te hacken en opgelost. We hebben het netwerk goed beveiligd, hebben oplossingen voor de televisie gemaakt, werken aan wifi op het complex en we hebben Ralph Maassen ook een voorstel gedaan voor een goede oplossing voor de microfoon om overal op het complex de geluidsinstallatie te kunnen bereiken. We hebben de hele oplossing voor internet en telecom sterk versimpeld en met alle respect, zelfs Rob de Bruijn snapt nu hoe het werkt.”  

Louis Sewdien: “Wij verkopen bereikbaarheid.”

“Vanuit MaxiTEL sponsoren we vv Nieuwerkerk met de uren van onze specialisten. Ik ben met de club in contact gekomen toen we hier op donderdagavonden zijn gaan voetballen met een clubje uit de buurt. We voetbalden altijd op het veldje bij De Bron, maar de verlichting was er niet op orde. Toen ik daar melding van maakte bij de gemeente, adviseerden ze om bij vv Nieuwerkerk te gaan voetballen. Het is immers een open sportpark. We zoeken een vrij plekje waar niet getraind wordt en spelen vaak in de pannakooien, daar is meestal wel plek. Het is een heel sociaal gebeuren aan het worden. Wij zijn al een hele diverse groep en een aantal statushouders uit de flats voetballen nu ook met ons mee.”  

 “Ik kom uit Alphen aan den Rijn. Daar ben je voor ADO of voor Ajax. Pas onder de N11 zitten vooral Feyenoord-supporters. Ik ben een sportfanaat, maar een neutrale voetbalkijker. Ik hou van mooie wedstrijden en de sfeer eromheen. Met MaxiTEL regelen we ook de techniek en communicatie op grote evenementen. Bij bijvoorbeeld de Vierdaagse van Nijmegen en de Tilburgse kermis zorgen we dat alle verbindingen van A naar B werken. We zijn ook gespecialiseerd in IoT, het aansluiten van dingen en mensen aan het internet. Wij zorgen ervoor dat warmtepompen maar ook schapen via internet een directe verbinding krijgen naar software om allerlei dingen te meten en te regelen. We staan nog maar aan het begin van alles wat bedrijven als het onze kunnen regelen.”  

 “Bij veel ondernemers staat het nog in de kinderschoenen. Conservatieve IT-managers willen vaak alles in eigen beheer houden, maar daarmee missen ze allerlei kansen op verbetering van de dienstverlening of om te besparen. Besparen begint al heel simpel door abonnementen door te lichten. De meeste bedrijven hebben bij telecom-providers vaak veel meer gekocht dan nodig is of niet precies wat ze willen.”  

 “Ons telefoonnummer is 088-MaxiTEL, iedereen onthoudt dat meteen. Ik blijf het jammer vinden dat naambellen in Nederland niet is doorgebroken. Wij verkopen bereikbaarheid en dat begint ook bij een telefoonnummer dat klanten uit hun hoofd kennen. Wij helpen partijen graag met de problemen waar ze tegenaan lopen of de wensen die ze hebben.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *