LINDE INTERIEURS advies & vakkundige uitvoering waar je blij van wordt!

In de Dorpsstraat 26, dé winkelstraat in Nieuwerkerk, is LINDE INTERIEURS alweer zo’n 5 jaar gevestigd. Alex Kleinluchtebeld, de 34-jarige jeugdige nieuwe eigenaar heeft de bedrijfsnaam gerestyled. Hij en zijn team zijn de opvolger van Van der Linde interieurverzorging, het familiebedrijf dat een begrip in ons dorp was. Alex: “Het vakmanschap van toen krijgt bij ons een sterk vervolg”.

LINDE INTERIEURS adviseert

Alex: “Wil je een interieuradvies waar je echt wat mee kunt? Onze ervaren, creatieve, interieurstyliste Pamela Vriens staat klaar om jou hierbij te helpen. In een uitgebreid gesprek aan huis, waar jouw woonwensen en woonstijl worden geïnventariseerd, maakt zij een compleet interieurplan vol inspiratie voor kleur, materiaal en producten die bij jou passen”.

Samen met de rijkere kleuren als diepgroen, oudroze en goud zijn op dit moment ook de aardetinten en rustige basics de trend. Mensen willen een warme en rustige basis om in thuis te komen.

Ruim assortiment

Linde Interieurs is gespecialiseerd in vloeren, raamdecoratie en wandbekleding. Alex: “Wij leveren alle merken vloerbedekking zoals Desso, Bonaparte, Parade en pvc-vloeren waaronder het bekende Therdex. Bij (rol)gordijnen en raamdecoratie zie je steeds meer dat klanten kiezen voor elektrische bediening. Voor raambekleding hebben wij de keuze uit de bekende merken Luxaflex, Sunway en Jasno”.          

Echt vakmanschap

Naast een goed advies helpt Erik Steenwijk, de compagnon van Alex, als woningstoffeerder dat de inrichtingsplannen op een vakkundige manier bij u thuis worden uitgevoerd. Erik is een ervaren vakman, die op kundige wijze werk aflevert, dit tot tevreden van de klanten van Linde Interieurs.

Corona

Alex: “Gelukkig konden we tijdens de Corona-crisis op locatie nog veel voor onze klanten betekenen. De afgelopen maanden zijn we met een auto vol stalen en proefstukken bij klanten langsgegaan.  Vanaf 2 maart jongstleden mogen we gelukkig weer klanten ontvangen. Heel graag tot ziens in onze winkel in de Dorpsstraat 26”!

Linde InterieursLinde Interieurs                                                                                          

Dorpsstraat 26

2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel

Telefoon: 0180-312434

Mail: info@lindeinterieuers.nl

Website: www.lindeinterieurs.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *