Kastart Verfgroothandel, de verfspecialist van Gouda en omstreken

Marcel Kastart (58 jaar) en zijn zoon Ricardo (24 jaar) runnen samen Kastart verfgroothandel, gevestigd in een goed geoutilleerd pand aan de Antwerpseweg 9 in Gouda. Het is een echt familiebedrijf. Opa Jacques Kastart startte het bedrijf in 1977 vanuit een klein gehuurd Jamin winkeltje in de wijk Schiebroek in Rotterdam. In 1981 verhuisde de groothandel naar het huidige pand, die nu met 400 m2 vol staat met duurzame verven van alle topmerken, lakken en andere coatings.

De verfspecialist voor schilders

Marcel: “Schilders gaan voor verf beslist niet naar bouwmarkten, zoals Gamma of Praxis. Ze gebruiken de duurzame verven van ons. Met dit soort verf weet de schilder dat hij aan zijn opdrachtgever de garantie kan geven dat zijn werk er meerdere jaren goed op blijft zitten. Ons klantenbestand bestaat uit 80% schilders, 10% stukadoors en 10% aannemers. De laatste groep zijn o.a. interieurbouwers, jachtbouwers en vloerenbedrijven. Een deel van onze klanten komt bij ons hun bestelling ophalen. Als klanten ’s morgens voor 11 uur een bestelling plaatsen, dan zorgt onze bezorgdienst dat ze de bestelling dezelfde dag in huis hebben.

Waarom voor Kastart Verfgroothandel kiezen?

Ricardo: “We hebben een breed assortiment aan artikelen. Bij ons kan je terecht voor binnen- en buiten muurverf, grondverf, lak- en metaalverven en vernis. We leveren als dealer vier echte topmerken bij de verven, te weten Veveo, Tollens, Nelf en Relius. Juist deze maand is het topmerk Boonstoppel uit Waddinxveen erbij gekomen. Dat laatste merk wordt gebruikt bij het lakken van bijvoorbeeld kastelen en molens.  Verder hebben we alle schildersbenodigdheden in huis en zijn we dealer van Festool. Voor diverse soorten kwasten, verfrollers, kit, spuitbussen, reinigingsmiddelen, tape en afdekmaterialen ben je bij ons aan het goede adres. Alle genoemde artikelen zijn direct door ons leverbaar, omdat we een grote voorraad hebben. Klanten kunnen voor advies bij ons terecht en onze mengafdeling maakt op verzoek iedere gewenste kleur”.

vv Nieuwerkerk kleurt met de lak van Kastart

Ricardo Kastart voetbalt al sinds zijn jeugd bij Nieuwerkerk. Een ingelijst kampioenshirt van Nieuwerkerk D3 hangt als bewijs fraai uitgestald aan de muur achter de kassa van de groothandel. Ricardo speelde ooit in A1, dat met Rob van de Berg als trainer uitkwam in de 4e Divisie. Ricardo: “Het lukte me net niet om in het eerste elftal van vv Nieuwerkerk te komen. Toen ben ik met vrienden in het 11e zondag elftal begonnen. Via het 10e,7e en 6e speel ik nu centraal achterin in het 3e zondag elftal. Wat leuk is om te vermelden dat alle lak van de bestuurskamer, de kantine, de tribune en de deuren van de gerenoveerde kleedkamers afkomstig is van Kastart Vergroothandel. Daarmee is de accommodatie van Nieuwerkerk Kastart gekleurd”.

Kastart verfgroothandel

Antwerpseweg 9-008

2803 PB  Gouda

Telefoon: 0182-533509

Mail: info@kastart.nl

Website: www.kastart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *