Interesse in razendsnel internet én je club steunen? Plus gratis aansluitkosten tot in je woning? Dat kan nog tot 13 juli !

DELTA Fiber Netwerk vertelt je via onderstaande link graag meer over de glasvezelcampagne, het aanbod en de aanleg van glasvezel.

Steun de vereniging!

Om zoveel mogelijk mensen in Nieuwerkerk aan den IJssel zich aan te laten melden en zodoende een mooi sponsorbedrag op te halen, hebben wij de hulp nodig van jullie als leden. Ik wil jullie vragen om de linkjes op de website van vv Nieuwerkerk te delen met de buren, familie en vrienden, en hen te vragen om zich via onze linkjes aan te melden.

Onderdeel van deze samenwerking is de sponsoring van onze vereniging. Overweeg je om een Glasvezelabonnement af te sluiten? Doe dat dan via onze vereniging. Via onderstaande linkjes kan jij je aanmelden voor glasvezel van Caiway of DELTA. Onze vereniging ontvangt dan € 50,- aan sponsorinkomsten! Jij als nieuwe klant ontvangt €25,- op je bankrekening! Als je vóór 13 Juli inschrijft, betaal je geen aansluitingskosten t.w.v. € 650,- Belangrijk om te weten dat het sponsorbedrag en de eenmalige korting van €25,- alleen uitgekeerd worden indien je, je aanmeld via onderstaand linkje.

Aanmelden bij DELTA doe je hier

Aanmelden bij Caiway doe je hier

Rob de Bruijn

2 Replies to “Interesse in razendsnel internet én je club steunen? Plus gratis aansluitkosten tot in je woning? Dat kan nog tot 13 juli !”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *