Corona update 28 januari: Goed nieuws

Vanaf zaterdag  29 januari keren we weer een klein beetje terug naar het “gewone normaal”. De kantine en de kleedkamers gaan weer open en ook publiek is weer welkom.

Toch hebben we nog te maken met een aantal, door de overheid, opgelegde maatregelen.

We zetten hier de regels op een rijtje:

  1. Voor personen boven de 18 jaar is het coronabewijs ( de QR code) verplicht zodra je onze accommodatie (kleedkamers, toiletten en kantine) betreedt. (dit geldt niet voor de noodzakelijk aanwezige vrijwilligers en de bar- en keukenmedewerkers).
  2. Bij verplaatsing in de kleedkamers en kantine is het dragen van een mondkapje voor iedereen verplicht. Ook als je naar het toilet gaat of iets gaat bestellen. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Ook voor de vrijwilligers en de bar- en keukenmedewerkers.
  3. Als je alleen buiten speelt, traint of wedstrijden/trainingen bekijkt en dus geen gebruik maakt van kleedkamers, kantine of toiletten dan is de QR code niet verplicht.
  4. Voor en na het sporten moet zowel binnen als buiten 1,5 meter afstand worden gehouden voor personen van 18 jaar en ouder.
  5. De kantine is weer open op de gewone tijden. De sluitingstijd is 22.00 u. Op dit tijdstip dient iedereen de kantine al te hebben verlaten. In het weekend is de sluitingstijd ca 19.00u.
  6. Bij het afhalen van producten in de kantine is een QR code niet nodig. Zitten is dan niet toegestaan en na het ontvangen van de bestelling moet u weer direct naar buiten.
  7. Wie in de kantine wil blijven moet een zitplaats gebruiken. Hiervoor is een QR code noodzakelijk. Zijn zitplaatsen niet beschikbaar, dan dient u de kantine te verlaten.

Indien men zich niet aan deze regels houdt zijn we als bestuur genoodzaakt de kantine en kleedkamers weer te sluiten.

Na een eerdere controle kunnen we het ons niet permitteren om in de fout te gaan. Hier is de medewerking van ons allemaal voor nodig. Neem je verantwoordelijkheid en spreek elkaar er op aan als je merkt dat e.e.a. niet volgens de regels gaat.

We verwachten van iedereen die naar de QR code wordt gevraagd om zich respectvol te gedragen t.o.v. de vrijwilliger die naar de QR code vraagt.

 Het lukt ons alleen als we het met z’n allen doen!!!!!

 Bestuur v.v. Nieuwerkerk

Michels administratie       A.J. Sonneveldt BV      Schipper Paaimans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *