Autobedrijf Neleman uw mobiliteitspartner

Autobedrijf Neleman, gevestigd aan de ’s-Gravenweg 32, is een begrip in Nieuwerkerk en in de regio. Al meer dan 60 jaar is het bedrijf een vertrouwd adres voor veel vaste klanten. Nadat Karel senior het bedrijf in 1960 startte, is zijn zoon Karel (56 jaar) later in zijn voetsporen getreden. Autobedrijf Neleman doet er alles aan om hun klanten mobiel te houden. Waaronder vervangend vervoer als de eigen auto moet worden gerepareerd. Verder kun je bij Neleman terecht voor alles wat met (elektrische) auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, campers en caravans te maken heeft.

Van alle markten thuis

Karel: “Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Wij kunnen elk merk leveren met dezelfde fabrieksgarantie en service. Of wil je een goede occasion?  Dan kun je bij ons uit een ruim assortiment kiezen. Een leaseauto? Bij ons kan je leasecontracten afsluiten, voor de auto waarnaar je op zoek bent”. Voor onderhoud van uw auto of vrachtwagen, ook hybride en elektrische auto’s, bent u bij Neleman aan het juiste adres. Karel: “Datzelfde doen we voor campers en caravans zodat de klant zorgeloos op vakantie kan gaan. Ook hebben we vijf bestelbussen voor verhuur beschikbaar, waarmee je bij een verhuizing of het ophalen van een nieuw bankstel of kast, prima geholpen bent. Verder kun je bij ons 24 uur per dag tanken met een hoge korting”. Met een team van acht man, waarvan vijf vakkundig opgeleide monteurs, is keuren, repareren en onderhoud bij Neleman geen enkel probleem. Autobedrijf Neleman is aangesloten bij de garageformule Vakgarage en Toptruck. Samen met 350 autobedrijven in ons land staat Vakgarage voor een betrouwbare partner, waar kwaliteit en betaalbaarheid voorop staan.

Echte autofreaks

Karel Neleman weet echt alles van auto’s.  Neleman senior, 83 jaar oud, is ook zo’n autofreak. Dagelijks is hij op het bedrijf aanwezig om aan zijn oldtimers te sleutelen. Karel junior is in zijn vrije tijd een fanatiek autoracer. Hij maakt deel uit van het BMW-toerwagenteam, dat regelmatig races rijdt op de circuits van Zandvoort, Spa en zelfs één keer op het F1 circuit van Barcelona, waar hij op de rechte stukken van circuit het gaspedaal met gemak ver boven de 200 km per uur indrukt. Het kan bijna niet anders dat Karel Neleman ook een groot fan van Max Verstappen is. Karel: “Max is van de buitencategorie. Een uniek talent, die met enorm veel doorzettingsvermogen en veel trainen de top heeft gehaald”. Naast racen houdt Karel vooral van avontuurlijke sporten. Samen met zijn dochters gaat hij graag met de motor op pad.

Interesse in voetbal

Door zijn drukke baan heeft Karel Neleman weinig tijd om wedstrijden van vv Nieuwerkerk te volgen. Toch weet hij hoe de vlag er bij de club voorstaat. Is Nieuwerkerk zijn eerste liefde, die andere is Feyenoord. Voor een bedrijf dat in de regio actief is, komt dat meer voor. Autobedrijf Neleman, de vakspecialist voor uw auto bij u in de buurt!

Autobedrijf Neleman

’s-Gravenweg 32,

2911 CG  Nieuwerkerk aan den IJssel

Telefoon: 0180-312911

Mail: info@neleman.nl

website: www.neleman.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *