Alon van Wanum maakt het verschil

Alon van Wanum (37 jaar) is in oktober 2018 als registeraccountant zijn eigen bedrijf gestart. Daarvoor heeft hij 16 jaar praktijkervaring opgedaan bij een groot en middelgroot accountantskantoor. Hij is iemand die graag met je in gesprek gaat om erachter te komen waarmee hij je kan helpen. Alon: “In gesprek gaan met klanten en samen aan tafel zitten waardoor je weet wat er in het bedrijf speelt. Dat is de betrokkenheid die helpt bij het geven van de juiste adviezen. Dat leidt vanzelf weer tot klanttevredenheid van vooral ondernemers van MKB-bedrijven, die de kern vormen van mijn klantenbestand”.

Klantgerichtheid

Alon: “Belangrijk in de samenwerking met klanten is dat er een ”klik” is en dat er duidelijke prijsafspraken zijn. Bovendien informeer ik regelmatig bij mijn ondernemers hoe het gaat met hun bedrijf. Ik reageer altijd binnen 24 uur zodat de klanten weten waar ze aan toe zijn. Verder breng ik ze rond de Kerstdagen persoonlijk een attentie. Dat waarderen ze enorm”.

Van alle markten thuis

Alon: “MKB-bedrijven zijn bij mij aan het goede adres voor het opmaken van de jaarrekening, het verzorgen van de loonadministratie en het verrichten van de ‘dag tot dag’ administratie. Daarnaast verricht ik fiscale werkzaamheden zoals het opstellen van de aangiften inkomsten-, omzet-, vennootschap- en dividendbelasting. Ook voor bedrijfseconomische adviezen kan je bij mij terecht. Denk hierbij aan de te kiezen rechtsvorm voor een onderneming zoals een V.O.F (een vennootschap onder firma) of een B.V. Ook help ik startende ondernemers bij het vinden van de geschikte financieringsvorm”.

Hoe leuk kan voetbal zijn

Alon van Wanum maakte als voorstopper een aantal jaren deel uit van het roemruchte 10e zondag elftal. Een illuster gezelschap van veelal matige voetballers die in hun nadagen zijn, maar een heel hechte vriendenclub. Daarom slaagden ze erin liefst driemaal kampioen te worden! Alon krijgt pretogen als hij erover vertelt. “De Wetzeltjes die als laatsten uit de kleedkamer kwamen, ze hadden het altijd koud. Leo de Lange, zo snel als een slak, maar een pegel in zijn linkerbeen. En de jonkies, Kevin Boeters en Wouter van de Pol, die het zware werk deden. Hoe leuk kan voetbal dan zijn!” Een sportieve inslag heeft hij nog steeds. Alon, in goeden doen, draait zijn hand niet om voor een halve marathon. Plezier in golf heeft hij ook.

 Van Wanum Accountant & Financial consultancy

Donge 151

2911 CV  Nieuwerkerk aan den IJssel

Telefoon: 06-50655703

Mail: alon@vanwanum-accountancy.nl

Website: www.vanwanum-accountancy.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *