AGV International, specialist in volledig geautomatiseerde magazijnen

AGV Internationaal helpt ondernemers om hun opslagcapaciteit in bedrijfshallen te optimaliseren en daarnaast inkomende en uitgaande pallets door volledig geautomatiseerde AGV-trucks te verwerken. Dankzij de langdurige ervaring weten ze zowel eenvoudige- als complexe logistieke processen binnen een bedrijf te automatiseren. De intelligente AGV-oplossingen die ze bedenken, ontwikkelen en implementeren zorgen voor een gegarandeerde vermindering van de productiekosten. Andere voordelen van een AGV-toepassing zijn: kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, flexibiliteit en efficiëntie.  AGV International wordt gerund door het familiebedrijf van Tom Broeder. Voor velen is Tom meer bekend als oud-eerste elftalspeler van Nieuwerkerk. Tom wordt bijgestaan door veel jeugdig talent. Zoon Marley (19 jaar), dochter Kaomi (18 jaar), zijn vrouw Petra en Yves Labordus (25 jaar), Marley’s teamgenoot in Nieuwerkerk Zondag 6, vormen met elkaar een vrolijk team ambitieuze youngsters. Zo vertelt Marley, die een jaar werkzaam is bij het bedrijf, vol trots dat hij recent een AGV C-mover C. 1000 verkocht heeft aan Brocacef, de grootste medicijnleverancier in ons land.

Historie

Tom Broeder werkt sinds 2008 in dienstverband in deze branche. In 2015 nam hij de stap om voor zichzelf te beginnen. Tom: “Met het recent aantrekken van familieleden en de keuze voor een bedrijfsvestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel, krijgt de zaak steeds meer de gewenste vorm en uitstraling. We gaan op het bedrijventerrein Kleine Vink een nieuwbouwpand betrekken, dat nu nog in de steigers staat. In het pand aan de Steenbakkerij 19 komt beneden de showroom en boven het kantoor. Volgens de planning gaan we daar in juni starten”.

Over voetbal gesproken

Tom Broeder heeft het in zijn voetballeven verder geschopt dan zijn zoon Marley en vriend Yves Labordus. Natuurlijk de jongens zijn met Nieuwerkerk Zondag 6 laatst kampioen geworden. Een knappe prestatie. Maar Tom kwam meerdere jaren uit in de hoofdmacht van Capelle, Jodan Boys en ook één seizoen bij vv Nieuwerkerk. Als hangende spits, links- of rechtsbuiten pakte hij altijd zijn goaltjes mee. Tom: “Het was een heel leuk jaar bij Nieuwerkerk, met jongens als Robert Boevé, Marijn Verhoef, Raoul Graham, Michel Laanen en Brendo Festen.  Samen met Brendo heb ik destijds, op een groot feest bij vv Nieuwerkerk, als beginnende songwriters onze liedjes op gitaar ten gehore gebracht. Het was een daverend succes en smaakt naar meer”, zegt Tom lachend.

Sponsoring

Vanwege de vroegere band met de club en ter promotie van zijn bedrijf, heeft Tom besloten sponsor te worden van vv Nieuwerkerk. Ook heeft hij zich bereid verklaard om shirtsponsor te worden van het nieuwe elftal onder de 23 jaar. Want evenals bij zijn bedrijf, wil hij investeren in de voetbaljeugd bij vv Nieuwerkerk.

AGV International

Steenbakkerij 19

2913 LJ  Nieuwerkerk aan den IJssel

Telefoon: 0180-397514

Mail: info@agvinternational.com

Website: www.agvinternational.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *