Zonnige winst

Zaterdag 16 februari 2019,

Hadden we vorige week nog “last” van de enorme wind, was het vandaag bijzonder lekker. De zon deed om half 12 prima zijn best om het iedereen naar zijn of haar zin te maken uit bij TOGB JO11-10. De opdracht na vorige week luidt, zorg dat we zoveel mogelijk “slinger” foto’s hebben aan het einde van deze competitie.

We zijn nog maar net begonnen en Sebastiaan onderschept de bal om deze keurig aan Thijs mee te geven die gelijk maar even scoort, een zeer lekker begin! Nog geen twee minuten later is er een beetje een twijfelachtig moment in het spel maar de scheidsrechter fluit niet en Sebastiaan denkt dan probeer wel in eens te scoren en ja hoor strak in de kruising. Mooi na 5 minuten dus al 0-2. De jongens spelen goed, ze zijn fel, weten elkaar te vinden en verslappen niet omdat we met 0-2 voor staan. Goed bezig jongens dit willen we zien! Net voor de time out schiet Sebastiaan ook nog de 0-3 binnen. Zo lekker zijn we al heel lang niet meer de time out in gegaan.

Na de time out gaan onze jongens op dezelfde manier verder. Er volgt een 0-4 van Senne, de 0-5 met een kopbal van Thijs en de eerste helft wordt afgesloten met de 0-6 van Jayden.

We blijven lekker in het zonnetje tijdens de rust en de trainer geeft nog wat tips mee voor de tweede helft. Ook deze begint lekker en Levi pikt ook zijn goal mee, 0-7 en niet veel later volgt wederom Senne de 0-8. Maar hè dan valt daar opeens de 1-8, onze keeper DJ krijgt dus ook nog wat te doen. DJ heeft al een aantal mooie reddingen gemaakt maar met een hele mooie goal van de tegenstander volgt er zelfs een 2-8. Maar gelukkig hebben we Sem die er voor ons 2-9 van maakt. In de laatste minuten maakt Levi er dubbele cijfers van en zorgt voor de 2-10!

Wat een heerlijke wedstrijd!! Een mooie overwinning, sportief spel en een heerlijk zonnetje …. Ik zeg laten we proberen elke keer met deze zin af te sluiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *