Winst in spannende pot

We mogen lekker vroeg spelen in Zoetermeer. IJs van de ruiten, kop koffie voor de vaders en een goede warming up. Tegenstander Zoetermeer had nog geen punten in de stand en dat komt vooral omdat hun zege met 4-3 tegen Maense niet was doorgekomen. Precies de uitslag waarmee wij van Maense wonnen, dus we verwachten een gelijkwaardige wedstrijd.

Een goede warming up bij het krieken van de dag.

Abel is vannacht ziek geworden. Die missen we wel, want het risico is nu dat ons team uiteenvalt in een aanval en een verdediging. Dat gebeurt in deel 2 van de eerste helft ook. Daarvoor zijn we sterker. We missen een paar goede kansen, het overwicht van Zoetermeer vlak voor rust brengt ze ook geen goal.

Thijmen is de sleutel op het middenveld.

In de tweede helft speelt Thijmen op het middenveld. Hij zorgt voor evenwicht door duels te winnen en snel om te schakelen. We zijn weer sterker, toch duurt het lang tot we 0-1 scoren. Sven, in topvorm vandaag, verdedigt uit, Adam geeft een goede dieptepass en Mick benut zijn kwaliteit. Wachten en precies op tijd in de hoek afronden.

Mick, echte spits. Cool voor het doel.

Tijn speelt een hele goede wedstrijd achterin en wint ieder duel. Niet toevallig scoort Zoetermeer een hele mooie gelijkmaker als Tijn wissel is. We raken niet van de wijs en pakken het overwicht weer op. Mick krijgt weer een dieptepass en wordt neergelegd. Deze keer echt. Adam gaat achter de bal staan en benut zijn geweldige schot. De bal valt van ver bij de tweede paal binnen.

Adam gebruikt zijn geweldige schot vaak

Zoetermeer komt er nog enkele keren gevaarlijk uit, maar scoort niet meer. We winnen voor de tweede keer op rij met één doelpunt verschil. Dat zijn de mooiste.

Tijn speelt geweldige wedstrijd

Loek, de snelle rechtsback

Lucas, lopen en schieten!

Sil, gevaarlijk vanaf rechts

Sven, het kleine grote talent.

Wessel. Betrouwbare sluitpost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *