Winderig begin

9 februari 2019,

Eindelijk mogen we vandaag weer eens een wedstrijd spelen. Na een niet al te beste najaarscompetitie en een verlengde winterstop door afgelaste wedstrijden mogen we vandaag met ” frisse” moed weer aan de slag. Met een behoorlijke wind, een zonnetje en een mooie achtergrond, het trainingscomplex van Feyenoord is onze eerste wedstrijd tegen Overmaas JO11-2 begonnen.

De wind is vandaag de 9de man en soms zit dat mee, soms niet en soms geeft dat leuke verrassingen. De eerste helft gaat gelijk op en zien we meteen dat de nieuwe indeling voor ons een gunstig feit is. Helaas tegen het einde van de eerste helft komen we ondanks dat wij veel meer aan de bal zijn maar er eigenlijk geen bal mee doen toch achter met 1-0. Even een goed gesprekje in de rust want wij zouden deze jongens toch moeten kunnen hebben.

En ja hoor uit een corner komt daar de gelijk maker van Rohan en nu even doorpakken jongens. De tegenstander is niet blij en gaat nog wat slordiger spelen zodat wij dit eigenlijk met gemak af moeten kunnen maken. De wind speelt een grote rol en de ballen gaan helaas niet altijd meer de kant op die de jongens als bedoeling hadden maar gelukkig zit de wind ook wel eens mee en weet Thijs met een mooie “draai” bal de keeper van Overmaas te verrassen en scoort de 1-2!

Eindelijk we winnen weer eens, laten we hopen dat we deze lijn door kunnen zetten en er een mooie voorjaarscompetitie volgt ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *