VVN JO17-7 -Zwervers JO17-3

Zaterdag 3 maart

We zijn weer terug van weggeweest.
Na een reeks overwinningen op rij waarin met goed voetbal, doorzettingsvermogen en plezier, de punten werden binnengehaald.
Deze week mochten we het thuis opnemen tegen Zwervers 17-3
Het weer was niet best, veel wind, regen en fris. We begonnen sterk en gingen verder met waar we de laatste weken mee bezig waren; goed voetbal. Na een minuut of 17 maakte VVN de eerste goal door Mika. Inmiddels werd het weer niet beter maar we bleven gaan met Gennaro op doel, die goede reflexen had, nu al resultaat die keeperstrainingen van keeperstrainer Henk.
In de verdediging begonnen we met Tom, Arjen, Thijs en Jens. Middenveld Mike, Teun, Stephan en Joël en in de aanval Mika en Ice. Op de bank maar omdat trainer Pascal doorwisseld ook vaak in het veld Luuk, Joey, Mitchel, Jay en onze wekelijkse hulp Roy. Helaas kregen we na 26 minuten toch de 1-1 tegen. In de regen die overging in hagel konden we via een 1 2 van Mika en Luuk de 2-1 binnen schieten die door de hagel voor de bank niet goed zichtbaar was. Rust
In de rust werd er door trainer/coordinator/regelaar en pleziermaker Pascal droge shirts uitgedeeld, waar weer een hoop lol door kwam op de shirts stond namelijk AAP (stichting).
Na nog wat tips van het inmiddels trainerskwartet Pascal, Ferry, John en Henk gingen we weer naar buiten.
Het weer was iets beter maar helaas voor ons minder wind.
Ondanks dat we rommelig begonnen kregen we kansen en kwamen we niet veel in de problemen.
Uiteindelijk maakte we in de 60e minuut de 3-1 door Ice en in de 73e minuut de 4-1 door Joël. Ondanks het slechte weer hebben we er toch weer voor de supporters een leuke wedstrijd van gemaakt en ja het is bijna een gewoonte we gingen na het douchen een lekker patatje eten. Zaterdag wacht Capelle op Sportpark ‘t Slot om 12:00 uur. Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *