vv Nieuwerkerk zoekt versterking voor de toernooicommissie

De Jeugdcommissie bij vv Nieuwerkerk zorgt voor een goede en geoliede organisatie voor van alles wat te maken heeft met jeugdvoetbal. Dit doen we voor zo’n 1.000 jeugdleden. Onderdeel van de jeugdcommissie is de Toernooicommissie. Voor veel jeugdspelers zijn de toernooien het hoogtepunt van het seizoen. De voetbalvereniging kan niet zonder toernooien en dus ook niet zonder een toernooicommissie met enthousiaste leden die hiervoor zorgen!

De toernooicommissie organiseert per seizoen twee thuistoernooien: In januari het Nieuwjaarstoernooi en aan het einde van het seizoen het grote thuistoernooi voor de jongste jeugd en pupillen. Daarnaast verzorgen ze voor alle jeugdteams minimaal 2 uittoernooien.

Om dit te organiseren bestaat de toernooicommissie uit 4 leden. Op dit moment is de toernooicommissie op zoek naar 2 nieuwe leden voor volgend seizoen.

Heb je interesse? En vind je het leuk om samen voor de jeugd van vv Nieuwerkerk toernooien te organiseren? Neem dan contact op met de Jeugdvoorzitter Hein de Jong (06-1048 7685).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *