4 Replies to “Vv Nieuwerkerk 2 promoveert naar 1e klasse”

  1. Een prachtig resultaat waar ik de spelers, trainers en staf van harte mee feliciteer.
    Na het succes van het 1e elftal nu ook het 2e een mooie promotiestap, dit na onderaan de voetballadder te zijn begonnen bij de overstap van de zondag – naar zaterdagvoetbal.
    En daarbij ook Onder de 23 kampioen niet te vergeten.

    Geweldig en nogmaals: Proficiat!!

  2. Een geweldige prestatie. Dinsdag de terechte winnaar in het duel met VVSB en nu ook de finale tegen Quick Boys winnend afsluiten met promotie naar de eerste klasse als prachtig eindresultaat. Van harte proficiat aan spelersgroep en begeleiding.

  3. Was een thriller van de bovenste plank. Een heet potje in het snikhete Delft. Ondanks de hitte werd er door de “Sportpark Dorrestein bewoners” gevochten voor elke meter. Mooie strijd is geleverd met een prachtig eindresultaat. Er stond een ploeg binnen de lijnen die door de gevormde eenheid en wilskracht doodeenvoudig niet te kloppen bleek door Quick Boys. Gefeliciteerd met deze meer dan verdiende promotie naar de eerste klasse KNVB!!

  4. FC Oudewater 2 feliciteert hierbij onze competitiegenoot. FC Oudewater 2 heeft het zaterdag ook kunnen afmaken tegen Alexandria 2 en promoveert ook naar de reserve 1e klasse. Tot volgend seizoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.