Vroeg!

Zaterdag 6 april uit tegen Zinkwegse Boys JO11-2,

Om kwart over 7 de deur uit om bij de Zinkwegse Boys op bezoek te mogen, het voelt als op vakantie gaan. Door de weilanden te zijn gereden komen we aan op onze bestemming en worden we vriendelijk onthaald. Kopje koffie erbij en het voelt nog steeds als vakantie maar nee dat is het niet, we moeten aan de slag om onze koppositie te verdedigen.

Sinds vorige week spelen we met een vaste aanvoerder Sebastiaan maar helaas nog steeds zonder vaste keeper, iets wat elke week toch weer vrij lastig blijft. Elke week weer nadenken over hoe wie wat waar we het beste kunnen neerzetten.

Wanneer we nog maar net begonnen zijn en het helaas niet dezelfde start is als vorige week komen we al snel 1-0 achter. Oef daar hadden onze jongens even niet op gerekend. Gelukkig volgt er wel de 1-1 Eerst een redding van de keeper op een bal van Bodhi maar Levi scoort alsnog in de rebound. We blijven echter niet heel scherp en gaan de rust in met een 2-1 achterstand. Er moet dus tactisch worden nagedacht over hoe we dit toch weer zo kunnen draaien dat we hier met drie punten weggaan.

De tactische wisseling blijkt een goede keuze, Sem gaat in de goal en verdedigt deze goed! De jongens geloven er weer in en Thijs scoort een hattrick (met één goal van de tegenstander tussendoor), zo staat het opeens 3-4. Nu zie je ze weer groeien, we gaan beter spelen, het spel wordt beter verdeeld en we willen winnen dus we gaan ervoor! In een korte tijd staat het dan met goals van Levi,Thijs, Brent en Sebastiaan opeens 3-8 Dit gaan we niet meer uit handen geven. De tegenstander scoort nog wel en prachtige goal maar ook wij weten nog twee keer de goal te vinden met doelpunten van Bodhi en Levi. De wedstrijd eindigt dan ook met een mooie 4-10 overwinning!

Trots op onze jongens dat zij de wedstrijd zo hebben weten te keren. De tweede helft stond de verdediging goed, hadden we een mooie redding van Sem en wist het middenveld het spel goed te verdelen en konden de spitsen hun werk doen. Was alles perfect, nee zeker niet en met de hete adem van Blijdorp in onze nek moeten we flink blijven trainen en keihard blijven werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *