Tweede overwinning voor de JO17-7

Om 15:00 stond vandaag de wedstrijd tegen DSO op het programma.
Aan de stand van de competitie en de vorige uitslagen van beide teams kon dit wel eens een wedstrijd worden, waarin we gelijkwaardig waren.
Dat bleek ook al gauw de kansen waren in het begin schaars en er werd veel op het middenveld gespeeld. Uiteindelijk was het Nieuwerkerk dat de openingstreffer kon aantekenen via Ice.
Na de 1-0 bleven we goed voetballen, door goed samenspel en het druk zetten op de tegenstander konden we er vrij snel 2-0 van maken, wederom door Ice na een mooie steekpas van Mike op Mika, deze schoot op doel en werd gered door de keeper, maar die liet hem los voor de voeten van Ice. Net voor de rust maakt DSO er nog 2-1 van.
Rust
Na het thee drinken in de rust en luisteren naar de trainers (die vinden dat er een overwinning in moet zitten vandaag) gaan we weer richting veld 6.
We starten wel weer een beetje rommelig, maar maken dit al weer gauw goed door weer lekker te gaan spelen hoe wij dat kunnen. Na een beetje heen en weer gejojo wordt het toch 3-1 weer door Ice.
Hierna gaan we toch weer wat rommeliger worden en komen er toch wat meer kansen voor DSO. Uiteindelijk maakt DSO er toch nog 3-2 van, weliswaar vanuit buitenspel positie wel gevlagt maar niet gefloten. Met nog 9 min te gaan en 10 man van ons op het veld na een gele kaart is het toch nog een beetje billenknijpen maar we doorstaan deze test en houden de 3 punten in Nieuwerkerk. Ook wil ik Roy van Bergen Bravenboer weer bedanken dat hij wederom mee wilde doen. Volgende week uit naar Soccer Boys in Bleiswijk om 12:30 uur.