Toeschouwers welkom tijdens het Feyenoord Soccer Camp!

Per 1 juli zijn toeschouwers weer welkom op ons sportcomplex en dit betekent dat jij van 26 t/m 28 augustus jouw kind kan zien trainen als een echte Feyenoord-speler tijdens het Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Nieuwerkerk!

Klik hier voor meer info en inschrijven.

Verantwoord trainen
Feyenoord Soccer Schools is blij te melden dat toeschouwers weer welkom zijn om de trainingen vanaf de zijlijn te komen bekijken. Wel zijn er nog enkele maatregelen van kracht die nodig zijn om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen trainen. Klik hier voor meer informatie omtrent deze maatregelen.

Trainen als Leroy Fer
Tijdens het voetbalkamp trainen de kinderen als een échte Feyenoord-speler en worden ze in staat gesteld om in drie dagen een betere voetballer te worden. De deelnemers ontwikkelen zichzelf op verschillende voetbalgebieden en worden zodoende klaargestoomd voor het nieuwe voetbalseizoen.

Feyenoord Soccer Schools kijkt er naar uit om jou en je kind in de zomervakantie te verwelkomen bij v.v. Nieuwerkerk!