Teamindeling toelichting

Beste ouders,

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de indeling van de teams voor het nieuwe seizoen. Ieder jaar blijkt weer dat er op het laatste moment toch nog wijzigingen doorgevoerd moeten worden door bijvoorbeeld opzeggingen of aanpassingen in de selectieteams.

Op basis van input van de huidige leiders, de scouts, onze eigen observatie en de nodige wensen van spelers/ouders hebben wij nu de indeling kunnen maken. Wij realiseren ons dat we nooit iedereen tevreden kunnen stellen maar wij denken dat onze indeling een juiste weerspiegeling is van alle input.

Uiteraard kan het zo zijn dat er nog mutaties gaan plaats vinden binnen de teams door onvoorziene gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld opzeggingen. Uiteraard zullen wij de noodzakelijke aanpassingen binnen de teams met de leiders en betrokken ouders vooraf bespreken.

Daarnaast is er in een aantal teams nog ruimte voor nieuwe spelertjes en ontbreken bij een aantal teams de volledige begeleiding van trainers en leiders nog. Voor dit laatste roepen we de ouders van deze teams op om dit op zich te nemen. Alleen op deze manier heeft uw kind weer een fantastisch voetbalseizoen!

Wij wensen alle spelers en ouders veel plezier het komend seizoen.

Met vriendelijke groet,

Arthur Strijbos en Joop Roelofs

One Reply to “Teamindeling toelichting”

  1. Goedenavond.
    Omdat wij gaan verhuizen van Rdam naar Nieuwerkerk ben ik voor mijn zoon Joost (1 december 2010) op zoek naar een nieuwe voetbalclub. Hij heeft de afgelopen twee jaar bij JO8 en JO9 gespeeld bij vv Capelle. Ik zie dat jullie de teams al hebben samengesteld. Is er nog een plekje over? Hartelijke groet, Renze Brouwer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *